Έγινε καλά και βρήκε σπίτι ο γατούλης στο Βόλο που ήταν δεμένος με σύρμα και είχε σηψαιμία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια ευχάριστη είδηση διαβάσαμε στη σελίδα της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου όπου αναφέρει τα τελευταία νέα για το γατούλη που είχε βρεθεί πριν από λίγες μέρες δεμένος με σύρμα, το οποίο είχε μπει στην κοιλιά του και είχε σηψαιμία. Δυστυχώς οι δυσάρεστες ειδήσεις που αφορούν τα αδέσποτα είναι περισσότερες από τις ευχάριστες και για αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν βλέπουμε κάτι καλό.

Ο γατούλης, όπως μαθαίνουμε, τα κατάφερε και θα ζήσει. Έκανε τρία χειρουργεία και ταλαιπωρήθηκε πολύ. Τα χειρουργεία έκανε ο κτηνίατρος Φιλήμων Διαμαντής. Και το καλύτερο από όλα; Δεν θα γυρίσει πια στους δρόμους, καθώς υιοθετήθηκε από την κυρία που τον βρήκε και τον έσωσε. Σε μια εβδομάδα που θα είναι έτοιμος να βγει, θα πάει στο νέο του σπίτι.

Αυτό που πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας είναι το ότι τις διασώσεις τις κάνουν εθελοντές. Είτε άνθρωποι είτε των φιλοζωικών ομάδων είτε μόνοι τους φιλόζωοι εθελοντές. Οι δήμοι, παρόλο που είναι δουλειά τους, δεν ασχολούνται. Τα αδέσποτα άλλωστε δεν ψηφίζουν. Για το λόγο αυτό πρέπει να στηρίζουμε αυτούς τους εθελοντές με όποιον τρόπο μπορούμε. Για να σώζουν πιο πολλά ζωάκια που έχουν ανάγκη.

Φιλοζωική Ομάδα Βόλου. Μπείτε στη σελίδα τους και δείτε τη δράση τους και τα ζωάκια που χρειάζονται βοήθεια.

https://www.facebook.com/fiovol/

Βόλος: Είναι καλύτερα ο γατούλης που βρέθηκε με σηψαιμία, δεμένος με σύρμα που είχε μπει στην κοιλιά του

Βόλος: Βρέθηκε γατάκι με σηψαιμία, δεμένο με σύρμα που είχε μπει στην κοιλιά του – Αναζητούν το δράστη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο