Σε κρίσιμη κατάσταση είναι το κουταβάκι που βρέθηκε με σπασμένο σαγόνι και χωρίς ένα μάτι στην Κοζάνη

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ρεκόρ κακοποιήσεων έχει η χώρα μας από την αρχή της νέας χρονιάς, κάτι που πραγματικά πρέπει να σταματήσει άμεσα. Ακόμα και τον καιρό της καραντίνας οι φόλες και οι πυροβολισμοί ήταν σε καθημερινή βάση σε όλα τα μέρη της Ελλάδας

Δυο τρόποι υπάρχουν για να γίνει κάτι. Να τιμωρείται ο ένοχος και να μιλάνε οι πολίτες. Όπως γνωρίζουμε οι αρχές λίγη σημασία δίνουν και στο να ψάξουν αλλά και στο να τιμωρήσουν τους παραβάτες. Ο δεύτερος τρόπος είναι με το να μιλάνε οι πολίτες. Η συνενοχή που υπάρχει σε αυτό είναι απίστευτη. Η σιωπή φυσικά είναι συνενοχή.

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό κακοποίησης δημοσίευσαν σήμερα στη σελίδα τους στο Facebook οι εθελοντές της ομάδας Αδεσποτάκια Κοζάνης https://www.facebook.com/groups/276201989608231/

Σε ένα από τα χωριά του νομού βρέθηκε ένα κουταβάκι, άσχημα κακοποιημένο. Το μικρούλι ήταν σε άθλια κατάσταση καθώς είχε σπασμένο το σαγόνι, σπασμένα τα δόντια και βγαλμένο το ένα του μάτι. Μεταφέρθηκε αμέσως στο κτηνιατρείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δυστυχώς παρά το ότι οι πληγές τους καθαρίστηκαν και ξεκίνησε αντιβίωση, δεν είναι καλά στην υγεία του καθώς εμφάνισε ταχύπνοια. Το βράδυ θα είναι κρίσιμο για τη ζωή του. Μακάρι να τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο