ΕΛΛΑΔΑ/ 2020
Ελευθερούπολη Καβάλας: Ψάχνουν να βρουν ποιος πυροβολεί αδέσποτα ζώα- Γνωρίζει κάποιος;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ρεκόρ κακοποιήσεων έχουμε στη χώρα μας και αυτό είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε. Οι καταγγελίες από τα Φιλοζωικά Σωματεία είναι καθημερινές και οι άνθρωποί τους κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν τα ζώα. Αυτοί όμως που πρέπει στην πραγματικότητα να κάνουν, γιατί είναι η δουλειά τους και γιατί πληρώνονται, μεταξύ άλλων, και για αυτό, δεν κάνουν τίποτα. Και μιλάμε φυσικά για τους Δήμους και το ίδιο το Κράτος. Η σιωπή τους είναι εκκωφαντική.

Ο κόσμος δυστυχώς δεν μιλάει για να μην μπλέξει και οι δράστες παραμένουν χωρίς τιμωρία. Όποιος κακοποιεί ζώα θα κακοποιήσει κάποια στιγμή και άνθρωπο. Αυτό δεν το καταλαβαίνουμε;

Οι φόλες και οι πυροβολισμοί έχουν τον πρώτο λόγο στη χώρα μας. Αυτό δε που γίνεται με τους πυροβολισμούς έχει πλέον ξεφύγει. Άνετα όποιος έχει μια καραμπίνα μπορεί να βγει και να πυροβολήσει όποιο αδέσποτο δεν γουστάρει.

Ένα τέτοιο συμβάν καταγγέλλουν κάτοικοι της Ελευθερούπολης στην Καβάλα, οι οποίοι έκαναν λόγο για πυροβολισμούς εναντίον αδέσποτων ζώων στην περιοχή τους. Μόλις αυτό συνέβη, ενημέρωσαν τον πρόεδρο του φιλοζωικού συλλόγου Ν. Ηρακλείτσας-Δήμος Παγγαίου– https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1055847798206572&set=pcb.1055856844872334&type=3&theater.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου μέσα από το facebook καταδίκασε αυτή την ενέργεια και ζήτησε σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό να έρθει σε επικοινωνία μαζί του καθώς και με την αστυνομία ενώ παράλληλα κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της Ελευθερούπολης “να μεριμνήσει για το παραπάνω συμβάν προτού να είναι πολύ αργά”.

Τα αδεσποτάκια που κάποιοι έχουν βάλει στόχο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο