ΚΑΛΑ ΝΕΑ
Καβάλα: Βρήκε σπίτι ένα τυφλό γατάκι που το πήγαν σε κτηνιατρείο για ευθανασία

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ζούμε σε μια χώρα που οι κακοποιήσεις των ζώων είναι σε καθημερινή βάση σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Φέτος μάλιστα- και μέχρι τώρα- έχουμε ρεκόρ θανάτων αδέσποτων από φόλες και από πυροβολισμούς. Κανένας φυσικά δεν τιμωρείται. Γιατί κανένας δεν μιλάει. Έτσι οι δράστες παραμένουν ελεύθεροι να σκορπούν θάνατο.
Όταν λοιπόν διαβάζουμε μια καλή ιστορία για κάποιο ζωάκι, θέλουμε να τη μοιραστούμε με εσάς ώστε να μη σταματήσουμε να το βάζουμε κάτω και να συνεχίσουμε να βοηθάμε τα ζώα με όποιον τρόπο μπορούμε.
Η καλή αυτή ιστορία έχει να κάνει με μια μικρή τυφλή γάτα, η οποία μεταφέρθηκε αυτές τις μέρες άρρωστη σε κτηνιατρείο της Καβάλας για να της γίνει ευθανασία.
Τα τυφλά ζώα δύσκολα βρίσκουν σπίτι. Όμως δεν μπορείς να τους κάνεις ευθανασία. Κάνεις τα πάντα για να τους βρεις μια οικογένεια δίνοντάς τους μια δεύτερη ευκαιρία. Το ίδιο έκανε και η κτηνίατρος. Αρνήθηκε να της κάνει ευθανασία. Την έκανε καλά και μαζί με το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας “Αίσωπος” ξεκίνησε να της ψάχνει ένα σπίτι.
Και βρήκαν. Οι αναρτήσεις του Σωματείου είχαν αποτέλεσμα. Η κυρία Έλλη, από την πρώτη στιγμή που την είδε, θέλησε να την υιοθετήσει. Και της άνοιξε το σπίτι της. Η μικρή είναι πλέον σε καλά και χέρια και χαίρεται τα παιχνίδια της μαζί με άλλες γάτες.
Τα τυφλά ζωάκια είναι υπέροχα. Δεν υστερούν σε τίποτα από αυτά που βλέπουν. Αντίθετα μάλιστα είναι πιο τρυφερά και σε ευχαριστούν με τον τρόπο τους κάθε μέρα για την ευκαιρία που τους έδωσες.
Δείτε την ανάρτηση του Σωματείου “Αίσωπος”https://www.facebook.com/238452228553/photos/pcb.10158543960628554/10158543959723554/?type=3&theater

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο