ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ
Αυτός είναι ο υπέροχος Λάκυ, ο σκυλάκος που βρέθηκε μέσα στη θάλασσα, στην Κορινθία, και πάλευε να σωθεί

από Μυρτώ Τζώρτζου
Στα χέρια των εθελοντών του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγάπης για τα Ζώα “Βλάσσης” βρίσκεται το σκυλάκι που έσωσαν πριν από λίγες μέρες ψαράδες στον Κορινθιακό κόλπο.
Ο Λάκυ, όπως ονομάστηκε από τους ψαράδες της Άσσου Κορινθίας, εντοπίστηκε μεσοπέλαγα και κολυμπούσε παλεύοντας να σωθεί. Οι άνθρωποι που τον είδαν κατάφεραν και τον έπιασαν και τον έβγαλαν από τη θάλασσα.
Απίστευτα εξαντλημένο, σε άσχημη κατάσταση, καθώς δεν μπορούσε ούτε να σταθεί στα πόδια του, και σχεδόν ημιλιπόθυμο, το ζώο το μόνο που έκανε ήταν να πιει λίγο νερό. Στη συνέχεια μπήκε κάτω από ένα τροχοβίλα και έμεινε ακίνητο για ώρες μέχρι να έρθουν οι εθελοντές να τον πάρουν.
Ο Λάκυ δεν είναι μικρός. Είναι περίπου 15 χρόνων. Κάτι που εντυπωσιάζει καθώς η δύναμη που έδειξε μέσα στη θάλασσα, που λένε ότι βρισκόταν και πάλευε πολλές ώρες, ήταν απίστευτη. Ένας δυνατός σκυλάκος, με θέληση για ζωή, που δεν ξέρουμε πώς βρέθηκε εκεί μέσα. Δυστυχώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποιος να τον πέταξε μέσα.
Μιλήσαμε με την πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Αγάπης για τα Ζώα “Βλάσσης”, Φραγκιάδου Βάνα  https://www.facebook.com/profile.php?id=100006406659594, η οποία μας ανέφερε ότι Λάκυ έχει τσιπάκι, όμως είναι ακαταχώρητο. Βρίσκεται σε σπίτι φιλοξενίας και κάνει εξετάσεις. Οι πρώτες εξετάσεις για καλαζάρ και νεφρά βρήκαν αρνητικές. Μόλις βγουν όλα τα αποτελέσματα, θα είναι έτοιμος. Για να βρει ένα σπίτι. Έναν άνθρωπο που θα τον αγαπήσει και θα του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει όσα χρόνια του απομένουν. Είναι μαχητής και το αξίζει
Όποιος θέλει να υιοθετήσει τον δυνατό και όμορφο Λάκυ, ένα πραγματικά υπέροχο γκριφονοκανισάκι, ας τηλεφωνήσει στην κ. Φραγκιάδου, στο 6976774532.  https://www.facebook.com/profile.php?id=100006406659594

 Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο