ΕΛΛΑΔΑ/ 2020
Φιλιατρά Μεσσηνίας: Κάποιος επικίνδυνος έδεσε με σύρμα το πόδι, κάνοντας μάλιστα και κόμπο, ενός αδέσποτου

από Μυρτώ Τζώρτζου
Για άλλη μια κακοποίηση αδέσποτου σκυλάκου διαβάζουμε στο προφίλ της κυρίας Orsalia Xatzi, η οποία δημοσιεύει το περιστατικό αλλά και τις σκληρές εικόνες.
Ένα αδέσποτο σκυλάκι που ζει στα Φιλιατρά Μεσσηνίας βασανίστηκε όταν κάποιος επικίνδυνος συμπολίτης μας αποφάσισε να το κακοποιήσει δένοντας το πόδι του με σύρμα κάνοντας μάλιστα και κόμπο με πένσα. Ναι, μέχρι εκεί φτάνει ο σαδισμός των ανθρώπων. Οι οποίοι ικανοποιούνται και χαίρονται κάνοντας αυτά τα πράγματα.
Η κυρία που ανέβασε το περιστατικό ειδοποιήθηκε για αυτό το συμβάν. Το σκυλάκι πλέον βρίσκεται στο κτηνιατρείο του κ. Ιωάννη Μαρκόπουλου, στην Κυπαρισσία, όπου άνοιξε το βράδυ, καθάρισε την πληγή, του έδωσε αντιβίωση και παυσίπονα και έκανε τα πάντα για να ανακουφίσει τον πόνο του. Και όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση το ζώο ευτυχώς δεν θα χάσει το πόδι του. Παρόλο τον πόνο του είναι απίστευτα καλό και συνεργάσιμο.
Αν κάποιος θέλει να το πάρει από το δρόμο που κινδυνεύει και να του ανοίξει το σπίτι του, ας επικοινωνήσει εδώ https://www.facebook.com/orsalia.xatzi

https://www.facebook.com/orsalia.xatzi/videos/1457728881073354/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο