ΚΑΛΑ ΝΕΑ
Σώθηκε και ψάχνει σπίτι η σκυλίτσα που είχε βρεθεί αλυσοδεμένη και γεμάτη πληγές σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η σκυλίτσα με το όνομα Βικτώρια στάθηκε άτυχη στη ζωή της καθώς κάποιος την έδεσε με μια αλυσίδα στη Νερομάννα Αιτωλοακαρνανίας και την άφησε να πεθάνει εκεί, μόνη της και χωρίς καμιά βοήθεια.
Όταν την εντόπισαν κάποιοι εθελοντές η Βικτώρια ήταν άρρωστη, σκελετωμένη, γεμάτη πληγές και σε άθλια κατάσταση. Όμως μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή καθώς την ανέλαβε η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου.
Η σκυλίτσα, η οποία ήταν μόνο 13 κιλά, μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, όπου ξεκίνησε ένας αγώνας να σωθεί. Η κατάστασή της ήταν πολύ άσχημη. Δίπλα της τα παιδιά της Φιλοζωικής Αγρινίου.
Με αυτή τη βοήθεια των εθελοντών η Βικτώρια πάλεψε και έγινε καλά. Δεν είναι εντελώς καλά βέβαια. Έχει ακόμα δρόμο μπροστά της. Όμως είναι ζωντανή και μακριά από το βασανιστή της.
Βρίσκεται σε προσωρινή φιλοξενία, από μια υπέροχη κυρία στη Βόνιτσα και μέλος της Φιλοζωικής, τη Giorgia Tsavala, η οποία θα τη βοηθήσει να γίνει εντελώς καλά και να ξεχάσει αυτά που τράβηξε.
Η ταλαιπωρημένη όμως σκυλίτσα πρέπει να βρει και ένα μόνιμο σπίτι, όπου θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει μια καλή ζωή.
Όποιος θέλει να την κάνει μέλος του σπιτιού τους, θα κάνει σπουδαία πράξη. Επικοινωνήστε με τη Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου  https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B6%CF%89%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%91%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%85-1489939844636462/ .  

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο