Κάτοικος σε χωριό της Ηλείας χτύπησε αδέσποτο και το παράτησε- Ξέρουν ποιος είναι και θα γίνει καταγγελία

από Μυρτώ Τζώρτζου
Δυστυχώς ούτε αυτές τις μέρες που πηγαίνουμε πιο συχνά βόλτες, που πηγαίνουμε θάλασσα, κάποιες εκδρομές ή διακοπές, δεν σταματούν διάφοροι ασυνείδητοι και επικίνδυνοι-όπως τους λέμε, συνάνθρωποί μας να τα βάζουν με τα αδέσποτα. Να τα κακοποιούν και να τα βασανίζουν.  Και λέμε επικίνδυνοι γιατί ένας που κακοποιεί ή σκοτώνει ζώα ανυπεράσπιστα εύκολα κάνει κάτι και σε άνθρωπο.
Και είναι πολύ λυπηρό γιατί αυτήν την εποχή μας έχουν περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Έχουν ανάγκη από νερό, λόγω ζέστης, από φαγητό και από προστασία.
Ένα τέτοιο άσχημο περιστατικό διαβάζουμε στη σελίδα της φιλοζωικής ένωσης “Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας-Φιλοζωική Ένωση Αμαλιάδας”, το οποίο δεν μπορεί παρά να μας εξοργίσει.
Ένας κάτοικος του χωριού Σιμόπουλου του Νομού Ηλείας χτύπησε αδέσποτο σκυλάκι και το εγκατέλειψε. Ευτυχώς σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν μάρτυρες, οι οποίοι θα προβούν σε καταγγελία.
 Οι εθελοντές της φιλοζωικής ζητούν από το δράστη να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους για να πληρώσει τα έξοδα νοσηλείας του ζώου.  https://www.facebook.com/groups/AdespotesPsychesAmaliadas/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο