Δηλητηρίασαν στα Φιλιατρά με φόλα δυο σκυλιά του Δημάρχου Τριφυλίας

από Μυρτώ Τζώρτζου
Την απέχθεια και τον αποτροπιασμό του για την κτηνωδία, που έλαβε χώρα στην οικία του, στο Λιμενάρι Φιλιατρών και που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο σκύλων του εκφράζει με επιστολή του ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης.
Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει τα εξής:
Πέραν της βαθιάς θλίψης μου, θα ήθελα να εκφράσω την απέχθεια και τον αποτροπιασμό μου, για την κτηνωδία, που έλαβε χώρα σήμερα, στην οικία μου, κατά τις ώρες που απουσίαζα στο γραφείο μου και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο σκύλων μου, από άγνωστους.
Ο κτηνίατρος που τα εξέτασε έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, έτσι ώστε κατόπιν γενομένων τοξικολογικών εξετάσεων, να βρεθεί η ακριβής αιτία θανάτου τους.
Του όλου θέματος έχει επιληφθεί και το Α.Τ. Τριφυλίας, πράττοντας τα δέοντα και έχω ήδη προβεί σε μήνυση κατ’ αγνώστων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Είναι, το λιγότερο, απάνθρωπο αυτό που συνέβη από κάποιους που θεωρούνται και «άνθρωποι» και θέλω να ελπίζω πως θα βρεθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με το νόμο, μιας και ο θάνατος ζώου, από δηλητηρίαση, αποτελεί ποινικό αδίκημα.
Γιατί, άνθρωπος που φέρεται κατ’ αυτόν τον κτηνώδη τρόπο σε ένα ζώο, είναι ικανός για όλα!
Φιλιατρά 05-08-2020
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ
Πηγή: https://www.gargalianoionline.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο