Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων: Άλλη μια δύσκολη διάσωση ενός γατιού που είχε πέσει σε φρεάτιο στον Άγιο Δημήτριο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Άλλη μια επιτυχημένη και πολύ δύσκολη διάσωση έκαναν αυτές τις μέρες οι εθελοντές της ομάδας A R T – Animal Rescue Team – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων, οι οποίοι κατάφεραν και απεγκλώβισαν ένα γατάκι που είχε πέσει σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων, δίπλα στην είσοδο του γκαράζ, του Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο.
Διερχόμενος ένα πρωί από το σημείο αυτό οδηγός μοτοσυκλέτας είδε να πέφτει από μοτέρ αυτοκινήτου ένα γατάκι, το οποίο, στην προσπάθειά του να το πιάσει για να μην το πατήσουν τα αυτοκίνητα, εκείνο τρομαγμένο έτρεξε και έπεσε μέσα στο φρεάτιο. Το μικρούλι άρχισε να κλαίει.
Οι εθελοντές της ομάδας, όπως αναφέρουν οι ίδιοι στη σελίδα τους στο Facebook, έφτασαν στο σημείο αλλά διαπίστωσαν ότι είχε περάσει από το σωλήνα ομβρίων υδάτων στα κάτω διαμερίσματα του κεντρικού αγωγού της λεωφόρου Βουλιαγμένης.
Έτσι κλήθηκε Τροχαία στο σημείο, για λόγους ασφαλείας, λόγω των πολλών διερχομένων οχημάτων, προκειμένου να μπορέσουν να ανοίξουν ένα καπάκι που θα μπορούσε να τους δώσει πρόσβαση στον κεντρικό αγωγό.
Διαβάστε τη συνέχεια της απίστευτης διάσωσης εδώ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο