Βρέθηκε σπίτι για το γαϊδαράκο που δεν μπορούσε πια να φροντίσει ο ηλικιωμένος που τον είχε

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μια όμορφη ιστορία διάσωσης ενός ζώου διαβάζουμε στη σελίδα στο Facebook του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ https://www.facebook.com/filozoikosserron/ και θα θέλαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας.
Πρόκειται για την ιστορία του Πεπίνο, ενός ταλαιπωρημένου γαϊδαράκου από το Σιδηρόκαστρο, τον οποίο ο ηλικιωμένος άνθρωπος που τον είχε δεν μπορούσε πλέον καθόλου να τον φροντίσει.
Ο γάιδαρος ζούσε στο κοτέτσι του ηλικιωμένου, του οποίου ο γιος του, Γιάννης, κάτοικος Γερμανίας ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα με τη γυναίκα του την Τάνια και είδε την κατάσταση του ζώου.
Έτσι τηλεφώνησε στους εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών και ζήτησε βοήθεια ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον Πεπίνο.
Και ο γαϊδουράκος στάθηκε τυχερός καθώς δυο άνθρωποι από το Πετρίτσι Σερρών, ο Σταύρος και η Ντίνα, αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν και να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.
Η Ντίνα από το Πετρίτσι Σερρών (Ντίνα Μανδράκη) https://www.facebook.com/magufis.magufidis είναι γνωστή για τη φιλοζωική της δράση καθώς έχει σώσει αμέτρητα σκυλιά αλλά και άλλα ζωάκια στην περιοχή εκεί.
Σύμφωνα με την ανάρτηση των ανθρώπων του ΦΟΣ ο γάιδαρος έχει αρκετά προβλήματα υγείας λόγω ελλιπούς κτηνιατρικής φροντίδας. Η κοιλιά του είναι πρησμένη, πιθανότατα από τα παράσιτα, και τα νύχια του θέλουν φροντίδα για να μπορεί να περπατήσει άνετα. Για αυτό θα πάει σε κτηνίατρο για να του δοθεί η κατάλληλη ιατρική περίθαλψη.
Οι άνθρωποι των φιλοζωικών είναι εθελοντές, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Για να μπορούν να βοηθήσουν τα ζώα, θα πρέπει εμείς να τους βοηθάμε όσο μπορούμε και με όποιον τρόπο μπορούμε.
Αν θέλετε να βοηθήσετε το έργο του συλλόγου, μπορείτε να συνδράμετε και εσείς στο λογαριασμό εδώ :
Λογαριασμός: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – Όνομα: Φιλοζωϊκός όμιλος Σερρών.
Ο αριθμός τραπέζης είναι 766/203957-56 ΙΒΑΝ GR0201107660000076620395756 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA Paypal: gr.filozoikosserron@gmail.com.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο