Εγκατέλειψαν τυφλή και σκελετωμένη σκυλίτσα σε χωριό της Αρκαδίας- Την ανέλαβε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης

από Μυρτώ Τζώρτζου
Άλλη μια εγκατάλειψη-όπως φαίνεται- ενός ζώου σε ανάγκη διαβάζουμε στη σελίδα του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης https://www.facebook.com/politistikosfilozoikossyllogostripolis/ και πραγματικά μας λυπεί αφάνταστα.
Οι εθελοντές του συλλόγου βρήκαν και διέσωσαν αυτές τις μέρες μια τυφλή και σκελετωμένη σκυλίτσα σε ένα χωριό της Αρκαδίας. Το ζώο ήταν σε άθλια κατάσταση αλλά πολύ φιλικό και ήρεμο. Ο πιθανότερος λόγος τύφλωσής της είναι τα τσιμπούρια. Όμως αυτό θα μάθουμε αφού εξεταστεί από κτηνίατρο, ο οποίος και θα εκτιμήσει και την κατάστασή της.
Είναι τραγικό να πετάς στο δρόμο ένα ζώο άρρωστο, ένα ζώο τυφλό, που σε αυτήν την κατάσταση σε έχει περισσότερη ανάγκη από ποτέ. Αλλά αυτό είναι δυστυχώς καθημερινή πρακτική στη χώρα μας.
Οι άνθρωποι των φιλοζωικών είναι εθελοντές και οι μόνοι τους πόροι είναι η βοήθεια η δική μας. Για αυτό πρέπει να είμαστε πάντα δίπλα τους. Να τους στηρίζουμε όσο μπορούμε και όπως μπορούμε. Για να μπορούν και εκείνοι με τη σειρά τους να βοηθούν όσο πιο πολλά ζωάκια γίνεται.
 Όποιος θέλει να συμβάλει, έστω και στο ελάχιστο, στα έξοδα της σκυλίτσας:
Τρόποι παροχής βοήθειας:
1) Κατάθεση σε λογαριασμό:
Τράπεζα Πειραιώς : 6313-138258-866
IBAN: GR5101713130006313138258866
SWIFT-BIC PIRBGRAA   Ή
Paypal: animaltripoli@outlook.com.gr
2) Δωρεά σε τροφές: Knpets Λυκούργου 5, τηλέφωνο 271300762, τα 20 κιλά τροφή κοστίζουν μόνο 12 ευρώ.
3) Δωρεά σε φάρμακα: vibramycin.

https://www.facebook.com/politistikosfilozoikossyllogostripolis/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο