Πήρε σπίτι της παρατημένο σκυλάκι, άρρωστο από καρκίνο, και για όσο ζήσει θα του κάνει όλες τις χάρες

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ένα γλυκύτατο σκυλάκι, golden retriever, 10 ετών, το οποίο βρέθηκε παρατημένο σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων, έξω από ένα σούπερ μάρκετ, το Walmart, στο Σικάγο, άρρωστο, στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου δεν σταμάτησε να δείχνει τη αγάπη του σε αυτόν που το έσωσε και ασχολήθηκε μαζί του.
Πρόκειται για την Jenny Leach, από το Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών, που με την πρώτη ματιά που του έριξε, κατάλαβε ότι αυτή πρέπει αυτό το ζώο να το σώσει.
Το σκυλάκι λεγόταν Τheo και ήταν πολύ ταλαιπωρημένο καθώς όλο του το σώμα είχε μικρές μάζες και όγκους, ακόμα και στην ουρά αλλά και στις πατούσες του.
Ο Theo είχε αρκετά θέματα υγείας. Είχε καρκίνο του πάγκρεας και των όρχεων. Πριν γίνει όμως οποιαδήποτε διάγνωση ο Theo είχε βρει ήδη σπίτι από τη Leach, η οποία σε καμιά περίπτωση δεν θα τον άφηνε έτσι.
Δυστυχώς ο σκύλος είχε ξεπεράσει τη ηλικία των των 12 ετών και δεν ήταν και ο καλύτερος υποψήφιος για χειρουργικές επεμβάσεις, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες. Ήταν αρκετά μεγάλος για αυτά.
Η Leanch αποφάσισε να του δώσει την καλύτερη ζωή και να τον πάρει σπίτι να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του. Στην αρχή τον φιλοξένησε αλλά μετά ήταν αδύνατον να τον αποχωριστεί.
Φωτογραφία: Jam Press

Φωτογραφία JamPress

Φωτογραφία Jam Press

Φωτογραφία Jam Press

Φωτογραφίες: Jam Press

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Γιώργος Ζαγοριανός 26 Αυγούστου, 2020 - 5:46 πμ

Αν με αξιώση ο Θεός λεφτά και αποκτήσω θα αγόραζα ένα μεγάλο μέρος να το φιλοξενούσα όλα τά αδέσποτα σκύλους και γάτες

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο