Χανιά, Σάββατο 29 Αυγούστου: Πορεία διαμαρτυρίας με αυτοκίνητα για να βρεθούν οι ένοχοι που κρέμασαν τα δυο σκυλιά

από Μυρτώ Τζώρτζου
Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας για να βρεθούν οι ένοχοι του πρόσφατου πρωτοφανούς βασανισμού και της θανάτωσης δύο σκυλιών στα Χανιά θα πραγματοποιήσουν φιλόζωοι, το Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, με τόπο συγκέντρωσης και αφετηρία το λιμάνι της Σούδας.
Με ανοιχτό κάλεσμα προς κάθε Έλληνα και ξένο κάτοικο του Νομού και με κεντρικό σύνθημα «Να βρεθεί ο δολοφόνος των σκυλιών στα Κεραμειά», η ομάδα «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ – Ενεργοί Πολίτες» οργανώνει διαμαρτυρία – αυτοκινητοπομπή με τη στήριξη της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας και τοπικών σωματείων.
Διαβάστε το κάλεσμα της διαμαρτυρίας:
Βρείτε τους! Τιμωρήστε τη βία και το βασανισμό των ζώων!
Το Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία από την ομάδα ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για τον ανατριχιαστικά βάναυσο θάνατο των 2 σκυλιών στα Κεραμειά Χανίων, από άγνωστους δράστες που μέχρι στιγμής δεν έχουν συλληφθεί.
Η ομάδα μας, σεβόμενη τα μέτρα προφύλαξης και απαγόρευσης συναθροίσεων, διοργανώνει αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας με σημείο έναρξης το λιμάνι της Σούδας ώστε να μην υπάρξει καμία παραβίαση των κανόνων για τις συναθροίσεις. Η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων έχει ήδη ενημερωθεί.
Θέλουμε να βρεθούν οι δολοφόνοι.
Θέλουμε να αισθανόμαστε ασφαλείς με τα ζώα μας στα σπίτια μας, στις γειτονιές μας, στην πόλη μας, στη χώρα μας.
Θέλουμε όλα τα περιστατικά κακοποίησης ζώων να αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα από την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη, καθώς η κακοποίηση των ζώων είναι ο προθάλαμος της βίας προς αδύναμους ανθρώπους.
Θέλουμε να επιβάλλονται οι αυστηρότερες των ποινών για την κακοποίηση και θανάτωση ζώων.
Θέλουμε να μάθουν όλοι οι πολίτες των Χανίων, της Κρήτης, της Ελλάδας για τη σοκαριστική δολοφονία των σκυλιών.
Θέλουμε η χώρα μας, το νησί μας, η πόλη μας να μη διασύρονται παγκοσμίως για τη βάναυση και απάνθρωπη αντιμετώπιση που έχουν τα ζώα από μερίδα συμπολιτών μας.
Καλούμε όλη τη φιλοζωική κοινότητα, τα φιλοζωικά σωματεία και τους ενεργούς πολίτες των Χανίων να μας στηρίξουν και να έρθουν να διαμαρτυρηθούν μαζί μας.
Καλούμε όλους τους φιλόζωους σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, στις οποίες γίνονται εξίσου αποτρόπαιες πράξεις κακοποίησης και θανάτωσης ζώων, να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες διαμαρτυρίες για να μπορέσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και να ζητήσουμε επιτακτικά από τη δικαιοσύνη και την κυβέρνηση να σκληρύνει τη στάση της σε τέτοιες αποτρόπαιες δολοφονίες ζώων.
Σας παρακαλούμε, κοινοποιήστε και δηλώστε συμμετοχή σε αυτή την ανάρτηση.
Γίνετε η φωνή τους, ελάτε να ενωθούμε για να ζητήσουμε δικαίωση, όχι μόνο για τις 2 ψυχές που πέθαναν βασανιστικά στα Κεραμειά Χανίων, αλλά και για όλες τις ψυχές που βασανίζονται, δηλητηριάζονται, σκοτώνονται, πετιούνται στα σκουπίδια και υποφέρουν στα Χανιά, στην Κρήτη, στην Ελλάδα.
Φτάνει πια!
Η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία έχει ήδη δηλώσει τη στήριξή της στη διαμαρτυρία μας».

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Θέλγια 28 Αυγούστου, 2020 - 3:08 μμ

Ευχομαι να πάει στην πορεία όλη η Κρήτη

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο