Εκπροσώπηση του ελληνικού Κόμματος για τα Ζώα σε διεθνές επίπεδο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Οι Έλληνες φιλόζωοι θα εκπροσωπούνται πλέον στο Animal Politics Foundation, το διεθνές ίδρυμα των είκοσι φιλοζωικών κομμάτων του Πλανήτη, που εδρεύει στην Ολλανδία. Την Τρίτη 25/8/2019, ο διεθνής οργανισμός ανακοίνωσε πως στις τάξεις του συμπεριλαμβάνεται πλέον και το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα, μαζί με άλλα δώδεκα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Στις ευρωεκλογές του 2019, τα κόμματα της πολιτικής φιλοζωίας εξέλεξαν τρεις ευρωβουλευτές. Κατέχουν επίσης βουλευτικές έδρες και πολλούς αιρετούς στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε χώρες όπως η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Αυστραλία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία κ.λπ.

🇬🇷 Η ελληνική φιλοζωία βρίσκει τη θέση της στο 🌏 Διεθνές Κίνημα της Πολιτικής Φιλοζωίας! 🎉 ❗️Το ελληνικό Κόμμα για τα…

Posted by Ζώα, Άνθρωποι και Φύση – Κόμμα για τα Ζώα on Monday, 24 August 2020

Σε ανακοίνωσή του, το Κόμμα για τα Ζώα ευχαριστεί «όλα τα αδελφικά κόμματα για την εμπιστοσύνη τους» και υπόσχεται πως «οι Έλληνες που αγωνιζόμαστε για απελευθέρωση των ζώων, για φυτοφαγική μετάβαση και για οικολογικό μετασχηματισμό θα εκπροσωπούμε στην Ελλάδα το διεθνές μας κίνημα με ένα φορέα  σοβαρό, αποτελεσματικό, ενωτικό, δυνατό και  δημοκρατικό, που θα μας κάνει όλους περήφανους».
Στην παρουσίαση του ελληνικού Κόμματος για τα Ζώα στην ιστοσελίδα του Animal Politics Foundation διαβάζουμε: «το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2020 ως αντίδραση στην καταστροφή της φύσης και στην εκτεταμένη αδιαφορία, στην κακοποίηση και στην εκμετάλλευση των ζώων που συμβαίνει στην Ελλάδα. Αγωνίζονται να αναδείξουν τα Δικαιώματα των Ζώων στην πολιτική της χώρα τους και στον κόσμο και να αντισταθούν σε πράξεις και νομοθεσίες που βλάπτουν τα ζώα, τη φύση και το περιβάλλον.
Το κόμμα αποτελείται από μια ομάδα παθιασμένων πολιτών, που είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για τα δικαιώματα των ζώων και τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους. Το κόμμα σκοπεύει επίσης στην ενημέρωση των πολιτών για τα πλεονεκτήματα που έχει η κατά βάση φυτοφαγική διατροφή, για την υγεία των ανθρώπων και της φύσης».
https://animalpolitics.gr/

Διαβάστε επίσης

3 σχόλια

Ντιάνα 1 Σεπτεμβρίου, 2020 - 2:06 μμ

Κσι εγώ μαζί σας ενωμένοι όλοι για μια Κσλυτερη ζωή σε όλα τα ζωσκια.

Reply
Ντιανα θεοδωριδου. 1 Σεπτεμβρίου, 2020 - 2:08 μμ

Ολοι μαζί για τα ζωσκια

Reply
ελευθερία 3 Σεπτεμβρίου, 2020 - 11:24 μμ

το πιο όμορφο νέο της ημέρας!

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο