Λέσβος: Υιοθετήθηκε η αδέσποτη σκυλίτσα που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, κόπηκε το πόδι της και εγκαταλείφθηκε

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μια ευχάριστη είδηση διαβάζουμε στη σελίδα της Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece και αφορά μια 7χρονη σκυλίτσα με το όνομα Πανδώρα.
Η γλυκιά Πανδώρα ζούσε αδέσποτη στα Παράκοιλα της Λέσβου. Στις 5 Σεπτεμβρίου κάποιος ανεύθυνος πέρασε με το αυτοκίνητό του, τη χτύπησε και την παράτησε εκεί. Δυστυχώς κάτι συνηθισμένο στη χώρα μας. Κάτι που πραγματικά δεν το χωράει ο νους μας. Πώς αφήνεις έτσι ένα πλάσμα χτυπημένο, μέσα στους πόνους; Γιατί δεν προσπαθείς να του σώσεις τη ζωή; Γιατί εξαφανίζεσαι σαν να μην έγινε τίποτα;
Τη σκυλίτσα ανέλαβαν από την πρώτη στιγμή οι εθελοντές της Κιβωτού, Μυτιλήνης, οι οποίοι τη μετέφεραν σε κτηνιατρείο. Το ένα ποδαράκι της, το μπροστινό αριστερό, είχε δυστυχώς κοπεί επιτόπου ενώ και το δεξί μπροστά ήταν και αυτό άσχημα χτυπημένο.
Η Πανδώρα έκανε επέμβαση με επιτυχία στο Πρότυπο Κτηνιατρικό Κέντρο στην Μυτιλήνη Λέσβου. Εκτός από το κομμένο ποδαράκι της, η υγεία της επανήλθε πλήρως.
Και το πιο ευχάριστο από όλα είναι ότι στάθηκε και τυχερή καθώς βρήκε σπίτι και υιοθετήθηκε. Κάποιοι άνθρωποι είδαν την ιστορία της και θέλησαν να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.
Οι εθελοντές της Κιβωτού κάνουν έκκληση αν κάποιοι γνωρίζουν ποιος χτύπησε τη σκυλίτσα και την παράτησε, ας μιλήσουν μαζί τους. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε συνένοχοι σε όλα αυτά. Γιατί η σιωπή είναι συνενοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο