Χανιά: Η Αστυνομία ψάχνει να βρει τον άντρα της φωτογραφίας που κρέμασε το σκύλο του και του έκοψε τα γεννητικά του όργανα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για να συλλάβει τον άντρα που πριν από λίγες ώρες έκοψε τα γεννητικά όργανα του σκύλου του. Ο άντρας αυτός ζει στο χωριό Κουνουπιδιανά στα Χανιά. Πήρε το σκύλο του, τον κρέμασε στην αυλή του σπιτιού του και του έκοψε με τανάλια τους όρχεις.
Το σκυλάκι φυσικά ούρλιαζε από τους πόνους. Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο από ένα Γερμανό φιλόζωο, μαζί με την ιδιοκτήτρια του καταφυγίου στη Σούδα, οι οποίοι άκουσαν τα ουρλιαχτά του. Φυσικά και οι άνθρωποι της γειτονιάς το άκουσαν το άμοιρο ζώο αλλά δεν ευαισθητοποιήθηκε κανείς. Κλασικά πράγματα πλέον στη χώρα μας.
Ο δράστης έχει τα αρχικά Α. Χ, δουλεύει στη ΔΕΗ και είναι 55 χρόνων. Έχει τρία παιδιά και έγκυο γυναίκα.
Και όσο για το έγκλημα του σκυλάκου; Ήθελε να παίξει με το βασανιστή του και ο τελευταίος ενοχλήθηκε γιατί δε μπορούσε να κάνει κάτι δουλειές. Η σύζυγός του πήγε στο αστυνομικό τμήμα και επιβεβαίωσε πως ο σκύλος ανήκε στον άντρα της.
Ο σκυλάκος διέφυγε τον κίνδυνο και αύριο θα μεταφερθεί σε σπίτι φιλοξενίας ενώ το χειρουργείο έγινε αφιλοκερδώς από τον κύριο Τερεζάκη και όλα τα έξοδα θα καλυφτούν από το κτηνιατρείο Ξηρουχάκη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο