Υιοθετήθηκε η σκυλίτσα που είχε βρεθεί στη Λιβαδειά με σπασμένη σπονδυλική στήλη από ανθρώπινο χτύπημα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όταν μαθαίνουμε ευχάριστα νέα που έχουν να κάνουν με υιοθεσίες ζώων, θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας για να ξεχάσουμε, έστω και για λίγο, τις καθημερινές κακοποιήσεις και τους καθημερινούς βασανισμούς ζώων που βλέπουμε να γίνονται στη χώρα μας. Το δε τελευταίο καιρό τα πράγματα έχουν ξεφύγει.

Την είδηση διαβάσαμε στη σελίδα των Εθελοντών Φιλόζωων Λιβαδειάς Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς – Animal Welfare Volunteers και αφορά μια σκυλίτσα με το όνομα Θάλεια-Ζακλίν που βρέθηκε στις αρχές καλοκαιριού, χτυπημένη από κάποιον που της είχε σπάσει τη σπονδυλική στήλη.

Η σκυλίτσα μετά από αυτό το χτύπημα είχε νευρολογικό πρόβλημα. Όμως οι εθελοντές της ομάδας δεν την άφησαν έτσι καθώς έκαναν τα πάντα για να τη βοηθήσουν. Οι άνθρωποι που τη φιλοξένησαν τη βοήθησαν πολύ και της έδωσαν αγάπη. Τη φρόντισαν και της έκαναν όσες εξετάσεις μπορούσαν ώστε να δουν τι ακριβώς της συμβαίνει για να μπορέσουν να κάνουν κάτι.

Η Αφροδίτη, που ήταν η τελευταία που τη φιλοξένησε, της πήρε καροτσάκι και μαζί πήγαιναν βόλτες. Έφτιαξε μάλιστα και διπλό σαμαράκι για να τη βοηθάει στο περπάτημα.

Και η Ζακλίν στάθηκε τυχερή. Γιατί βρήκε επιτέλους σπίτι. Βρήκε μια μόνιμη αγκαλιά, όπου θα ζήσει προστατευμένη, μακριά από όσα πέρασε στο παρελθόν.

Δείτε την ανάρτηση των Εθελοντών Φιλόζωων Λιβαδειάς:

https://www.facebook.com/ethelontesfilozooilivadeias/photos/pcb.1112178222532687/1112178109199365/?type=3&theater

Από εμάς, καλή ζωή να έχει και να είναι πάντα ευτυχισμένη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο