Κόμμα για τα Ζώα: Δυνατότητα πολιτικής συμμετοχής του κόσμου στην καραντίνα από το κινητό

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το Application για κινητές συσκευές «Animal Politics», στην πλατφόρμα iOS και Android παρουσίασε το φιλοζωικό κόμμα της Ελλάδας.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπός του Κόμματος για τα Ζώα Χριστίνα Παπή, σε αυτήν την ηλεκτρονική πλατφόρμα όλοι (και όλες) όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο κόμμα, θα μπορούν να εγγράφονται ως μέλη ή φίλοι του, αλλά και να ψηφίζουν από το κινητό τους σε όλες τις εσωκομματικές διαδικασίες.

Μέσω της εφαρμογής «Animal Politics» οι πολίτες που ενδιαφέρονται λαμβάνουν την ψηφιακή τους κάρτα μέλους στο κινητό τους τηλέφωνο και μπορούν να ψηφίζουν από τη συσκευή τους τούς επικεφαλής και το Πανελλαδικό του κόμματος, τις θέσεις του κ.ο.κ.

Το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα εκπροσωπεί από τον Αύγουστο τη χώρα μας στη «Διεθνή» των φιλοζωικών κομμάτων, το Animal Politics FoundationΤο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος θα διεξαχθεί κι αυτό ψηφιακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom, το Σαββατοκύριακο 23 και 24/1/2021.

Το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, το φιλοζωικό ελληνικό κόμμα διοργανώνει καμπάνια εγγραφής μελών στο διαδίκτυο, με σύνθημα «Μαζί για τα Ζώα» και «Τα Ζώα έχουν Δικαιώματα».

Να λοιπόν που, ακόμα και στον καιρό της πανδημίας, η πολιτική μπορεί να φτάνει στους πολίτες!

Περισσότερες πληροφορίες: info@animalpolitics.gr

https://www.animalpolitics.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο