Ασπρόπυργος: Εγκατέλειψαν στο δρόμο μια σκυλίτσα με κομμένα αυτιά μαζί με τα 6 μωράκια της- Έκκληση για φιλοξενία

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ρεκόρ κακοποιήσεων και εγκαταλείψεων ζώων φαίνεται ότι έχει αυτή η χρονιά μέχρι τώρα. Σε όλη την Ελλάδα, σε χωριά και πόλεις, οι φιλόζωοι εθελοντές δεν προλαβαίνουν τα περιστατικά. Το καθημερινό “μενού” έχει μωρά σκυλάκια, κουταβάκια, πεταμένα συνήθως σε όχι πολυσύχναστες περιοχές. Κάποιες φορές με τη μαμά τους. Κάποιες φορές μόνα τους.
Μια περιοχή που η κατάσταση έχει ξεφύγει είναι ο Ασπρόπυργος. Παντού εγκαταλελειμμένα ζώα. Τι να πρωτομαζέψει κανείς και τι να περιθάλψει.
Μια από τις ομάδες που δραστηριοποιούνται εκεί είναι και η AnimAid Animal Rescue AnimAid Animal Rescue, οι εθελοντές της οποίας στα δύο χρόνια δράσης τους έχουν σώσει πάρα πολλά ζώα που βρίσκονταν σε ανάγκη.  Και φυσικά δεν προλαβαίνουν τις εγκαταλείψεις.
Δυστυχώς αυτές τις μέρες ήρθαν αντιμέτωποι με άλλο ένα περιστατικό, καθώς βρήκαν σχεδόν στο πουθενά μια σκυλίτσα, της οποίας είχαν κόψει τα αυτιά, με ψώρα, η οποία θήλαζε τα 6 μωράκια της στη μέση ενός δρόμου. Η εικόνα αυτή σου φέρνει μια απίστευτη στενοχώρια και απόγνωση.
Γίνεται έκκληση να βρεθεί φιλοξενία για αυτή την οικογένεια ώστε να σωθεί και να φύγει από το δρόμο καθώς, όπως το καταλαβαίνουμε όλοι οι ελπίδες να ζήσει είναι ελάχιστες. Τα ζωάκια δίνονται και χωριστά.  Ας κάνουμε μία προσπάθεια να τα σώσουμε. Θα έρθει χειμώνας και θα είναι δύσκολα τα πράγματα για αυτά.
Όποιος θέλει να βοηθήσει ας επικοινωνήσει στο  6944-392815 Ρόη. Roy Moira
AnimAid Animal Rescue AnimAid Animal Rescue

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο