Πρέβεζα: Φιλόζωοι πολίτες μαγείρεψαν και πήγαν να ταΐσουν τα αδέσποτα σκυλάκια του καταφυγίου

από Μυρτώ Τζώρτζου
Σε μια αξιόλογη πρωτοβουλία προχώρησαν την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου φιλόζωοι πολίτες της Πρέβεζας δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη τους για τα ζώα.
Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, συναντήθηκαν στο Νεοχώρι Πρέβεζας για να ταΐσουν τα σκυλιά του καταφυγίου. Πρόκειται για τροφές που μαγείρεψαν οι ίδιοι ή που τους πρόσφεραν συμπολίτες μας οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το Καταφύγιο.
Οι συμπολίτες μας με αυτόν τον τρόπο στέλνουν ένα μήνυμα στην τοπική κοινωνία για την αγάπη που πρέπει να δείχνουμε στα αδέσποτα, αλλά και ένα μήνυμα στην Δημοτική Αρχή, η οποία πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της για τα ζώα του Καταφυγίου.
Να σημειώσουμε ότι, πέραν της τροφής, ένα ζώο μεταφέρθηκε στην Πρέβεζα για να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.
Σε σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο, μία από τις διοργανώτριες, η Κατερίνα Παπαδοπούλου αναφέρει τα εξής: «Πόσο δυνατά συναισθήματα αποκομίσαμε σήμερα!!! Πόσο χαρά και πόσο αγάπη μας προσφέραν αυτά τα υπέροχα πλάσματα!! Δεν θα σχολιάσω περισσότερο. Θα αφήσω τις εικόνες να μιλήσουν… και τα μάτια τους!! Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ειδικά τα νέα παιδιά, τη Ραφαέλα, τον Βασίλη, την Αγνή!!
Συγκινητική η προσφορά ανθρώπων που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αλλά έσπευσαν να μας φέρουν φαγητά, κροκέτες και κονσέρβες!! Η ελπίδα γεννιέται μέσα μας και σίγουρα θα το επαναλάβουμε πολλές πολλές φορές… Και σας θέλουμε δίπλα μας!!!».

Πηγή: https://www.topikifoni.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο