Προσοχή σε όσους μένουν εκεί: Έριξαν φόλες στο Δήμο Αιγιάλειας, στην περιοχή του Long Beach, και πέθαναν σκυλάκια

από Μυρτώ Τζώρτζου
Όπως δυστυχώς διαπιστώνουμε καθημερινά, τα περιστατικά κακοποίησης των ζώων έχουν γίνει πλέον αμέτρητα, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Μάλλον για μερικούς η εξόντωση των αδέσποτων είναι η προτεραιότητά τους. Το μόνο τους μέλημα. Τα έλυσαν όλα τα προβλήματά τους- και καλά- και ασχολούνται τώρα με τα ζώα.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας- “Τα Φιλαράκια” Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια”, οι κηδεμόνες ζώων αλλά και οι φιλόζωοι πολίτες πρέπει να έχουν μεγάλη προσοχή αυτές τις μέρες για φόλες που κάποιος έριξε στο Λόγγο, στην περιοχή του Long Beach, στην παραλία δίπλα στο ποτάμι, στο Δήμο Αιγιάλειας.
Δυστυχώς βρέθηκαν νεκρά 2 σκυλάκια, γνωστά αδέσποτα, τα οποία ταΐζονταν και φροντίζονταν καθημερινά από κάτοικο της περιοχής, την κυρία Ελευθερία Σπηλιωτοπούλου. Η φιλόζωη κυρία τους είχε βάλει μάλιστα και μεγάλο σπίτι. Το προηγούμενο διάστημα είχε σώσει το ένα από αυτά την τελευταία στιγμή πάλι από φόλα. Επίσης τότε σκότωσαν και άλλο σκυλάκι.
Σκοπός τους ήταν, σύμφωνα με την ανάρτηση, να πεθάνουν όλα. Θάφτηκαν 2 ζωάκια με πολλά δάκρυα στα μάτια από την Ελευθερία, τον Χρήστο Κούτρα και την Έφη Γκόφα.😥😥
Αν κάποιος γνωρίζει τον ένοχο, ας μιλήσει. Δεν είναι τρομερό να θες να τιμωρηθεί κάποιος για κάτι τέτοιο εγκληματικό. Τρομερή είναι η συνενοχή.
Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο