Ιωάννινα: Βρήκαν σκυλάκι σε άσχημη κατάσταση, με κομμένη τη μύτη και πετσοκομμένα τα αυτάκια του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τι και αν πριν από μερικούς μήνες σύσσωμη η Βουλή ψήφισε την αλλαγή της νομοθεσίας και του βασανισμού ζώου σε κακούργημα; Τι και αν έρχεται ένα νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς που, όπως φαίνεται, θα είναι το καλύτερο νομοσχέδιο που είχαμε ποτέ; Για κάποιους αυτά είναι λεπτομέρειες. Και θεωρώντας αυτά λεπτομέρειες, απτόητοι, συνεχίζουν τη δράση τους με στόχο τα ζώα γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια και τους νόμους αλλά και τους υπόλοιπους συνανθρώπους τους.

Ο λόγος για το περιστατικό που δημοσίευσε στη σελίδα του το φιλοζωικού σωματείου Κι.Δι.Ζω Ιωάννινα αλλά και στη δική της σελίδα στο FB η κ. Ευα Κρυστάλλη, το οποίο έχει να κάνει με μια ακόμα απίστευτη κακοποίηση σε βάρος ενός ανυπεράσπιστου ζώου.  

Το συμβάν έγινε σε μέρος των Ιωαννίνων όταν ένα μικρό σκυλάκι βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση, φριχτά κακοποιημένο, χωρίς μυτούλα και με πετσοκομμένα τα αυτάκια του. Στο μέρος δε αυτό, όπως διαβάζουμε, γίνονται συχνά άσχημα σε βάρος των ζώων.

Το σκυλάκι εντόπισαν τυχαία κάποιοι, οι οποίοι το μετέφεραν στο Καταφύγιο Ιωαννίνων, όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Τις επόμενες μέρες το ζωάκι θα μεταφερθεί σε εξωτερικό κτηνίατρο.

Ούτε μπορούμε να φανταστούμε τι πέρασε το ζώο. Το βλέπουμε όμως στο βλέμμα του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο