Η ομάδα “Ζεστή Αγκαλιά” ανέλαβε το σκυλάκο που χτυπήθηκε στο Κιλκίς από αυτοκίνητο αφέθηκε από το δήμο σε ένα χώρο- Μπορεί να μείνει ανάπηρος

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο μικρός Κάσπερ έχει μια τραγική ιστορία. Όπως άλλωστε τα περισσότερα αδέσποτα στη χώρα μας που δίνουν καθημερινή μάχη να επιβιώσουν στους δρόμους, τα βουνά, τις χωματερές, στο πουθενά που συνήθως πετάγονται.

Ο Κασπεράκος στις 22 Φεβρουαρίου χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο και τον εγκατέλειψε. Τον βρήκε κάποιος περαστικός και τον μετέφερε στο Δημαρχείο του Κιλκίς. Από εκεί τον έστειλαν σε κυνοκομείο μέχρι να αναλάβει δράση ο άνθρωπος που έχει σύμβαση για τις μεταφορές τραυματισμένων ζώων σε κτηνιατρείο.

Με καθυστέρηση μιας μέρας ο Κάσπερ μεταφέρθηκε στον συμβεβλημένο κτηνίατρο. Εκείνος λόγω της κρίσιμης κατάστασης, και μη έχοντας τα κατάλληλα μηχανήματα, τους παρέπεμψε αλλού. Κάτι που δεν έκαναν οι αρμόδιοι, οι οποίοι προτίμησαν να τον βάλουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία αποθήκη.

Μετά από 2 ημέρες, η εθελόντρια Φωτιάδου Μαρία, πηγαίνοντας για τάισμα, αντιλήφθηκε ότι ένα ζωάκι σε τραγική κατάσταση βρίσκεται στην αποθήκη αβοήθητο. Το μετέφερε αμέσως στη Θεσσαλονίκη στο Κτηνιατρικό Κέντρο Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Στη διαδρομή είχε επικοινωνία με τον John Lazar John Lazar, της Ζεστής Αγκαλιάς Ζεστή Αγκαλιά, όπου δέχτηκε να βοηθήσει αναλαμβάνοντας το περιστατικό. Με την άφιξή του στο κτηνιατρείο, διαπιστώθηκε μετατόπιση σπονδύλου Ο 2-Ο 3, τεράστια κήλη, ηπατικά προβλήματα και ανεβασμένη κρεατινίνη.

Αφού λοιπόν νοσηλεύτηκε 15 μέρες για σταθεροποίηση της κατάστασής, χθες ήρθε η ώρα του χειρουργείου. Τον Κάσπερ χειρούργησαν οι: Akis sidiropoulos, Ermidis Konstantinos και Τζένη Σέλτσα με μεγάλη επιτυχία για άλλη μία φορά. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει εκτίμηση βλάβης σπονδυλικής στήλης για το αν θα ξαναπερπατήσει.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη δράση της ομάδας, τα πολύ δύσκολα περιστατικά που αναλαμβάνει και να τη βοηθήσετε.

Ζεστή Αγκαλιά | Facebook

Δείτε εδώ:  το 1ο βίντεο με τον άτυχο Κάσπερ

2ο βίντεο

3ο βίντεο

4ο βίντεο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο