Ζει αλλά είναι σε κρίσιμη κατάσταση ο σκυλάκος που βρέθηκε παρατημένος και χωρίς να μπορεί να περπατήσει σε ερημικό μέρος στις Σέρρες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο σκυλάκος που βρέθηκε σε ερημική περιοχή στο δρόμο προς το χωριό Μητρούσι Σερρών. Το περιστατικό δημοσιοποίησε στη σελίδα της στο Facebook η ομάδα Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ.

Το σκυλάκι, που το ονόμασαν Κυριάκο, βρέθηκε παγωμένο, σε ερημική περιοχή, μούσκεμα από τη βροχή, σε άθλια κατάσταση, χωρίς να μπορεί να περπατήσει. Τα ούλα του ήταν λευκά και φαινόταν ότι είχε μέρες να φάει. Ένα βήμα πριν το θάνατο.

Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών πήγαν στο σημείο και πήραν το ζώο. Στο κτηνιατρείο που εξετάστηκε, τα νέα δεν είναι τόσο καλά. Διροφιλαρίωση, Λεισμανίωση, Ερλιχείωση, Αιματοκρίτης χαμηλός. Αυτοί ήταν και προφανώς οι λόγοι που το “πέταξαν” σαν σκουπίδι στην ερημιά.

Οι εθελοντές αναφέρουν στη σελίδα τους στο Facebook:

Θα κάνουμε τα πάντα για να ζήσει και να δει ότι αυτός ο κόσμος έχει και άλλη όψη. Θα ακολουθήσουν και άλλες εξετάσεις. Ευχόμαστε να το πετύχουμε ✌️

Ξεκινήσαμε ήδη αγωγή, πήρε τα χάπια του, καθαρίσαμε τα ματάκια από τη βλέννα και είναι σε ένα ζεστό κρεβάτι. Δεν θα τον ταλαιπωρήσουμε με μεταφορές τώρα. Σας ευχαριστούμε όλους από Θεσσαλονίκη για την προσφορά φιλοξενίας.

Εμείς θα το παλέψουμε.

Ξεκινάμε λοιπόν ✌️

Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί βοήθεια από όλους μας. Θα χρειαστούν χρήματα για τη νοσηλεία, για τα φάρμακα. Στη συνέχεια φιλοξενία και τέλος υιοθεσία. Αν φυσικά πάνε όλα καλά.

Η σελίδα του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ είναι: Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ

Για όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν σε αυτόν τον αγώνα:

✅Παραθέτουμε τα στοιχεία λογαριασμού ΕΤΕ-PayPal.

Λογαριασμός: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – Όνομα: Φιλοζωϊκός Όμιλος Σερρών

Ο αριθμός τραπέζης είναι 766/203957-56

ΙΒΑΝ GR0201107660000076620395756 ΚΩΔ .SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

Paypal: gr.filozoikosserron@gmail.com”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο