Σάμος: Είναι καλύτερα το σκυλάκι που χτύπησαν με το αυτοκίνητο και το πέταξαν ζωντανό σε κάδο σκουπιδιών

από Μυρτώ Τζώρτζου

Αισιόδοξα είναι τα νέα για το σκυλάκι, το οποίο, όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο, βρέθηκε αυτές τις μέρες πεταμένο και ζωντανό σε κάδο σκουπιδιών στη Σάμο.

Το θλιβερό αυτό περιστατικό έκαναν γνωστό οι άνθρωποι του Κέντρου Προστασίας Ζώων Σάμου Κέντρο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Σάμου Protection Of Stray Animal Of Samos

Η τελευταία ενημέρωση από τον Σπύρο Κουμούλα Spyros Koymoylas, γνωστό για τη φιλοζωική του δράση στο νησί της Σάμου, είναι ότι μίλησε με τον κτηνίατρο, ο οποίος του είπε ότι το ζώο είναι καλύτερα, παίρνει αγωγή και έφαγε φαγητό μόνο του. Πραγματικά ευχάριστα νέα.

Ο Σπύρος Κουμούλας Spyros Koymoylas, είχε αρχικά γράψει για το περιστατικό αυτό: “Ακόμα είναι στα αυτιά μου η φωνή που έκλαιγε και φώναζε: Τρέξτε ένα ζωντανό σκυλί, τραυματισμένο, είναι πεταμένο μέσα σε κάδο σκουπιδιών. Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και ο έξυπνος θεώρησε σωστό να το πετάξει ζωντανό στο κάδο. Αυτό έγινε ανάμεσα στο Καρλόβασι και στο χωριό Κονταίϊκα. Το σκυλάκι το μετέφερα στο κτηνίατρο, έγιναν αιματολογικές εξετάσεις και δεν είχε εσωτερική αιμορραγία. Έχει όμως πολλές κακώσεις. Έχει χτυπήσει το κεφάλι του και κινδυνεύει το ένα του μάτι. Έχει παραμείνει  στο κτηνιατρείο για παρακολούθηση. Αύριο εύχομαι να έχω ευχάριστα νέα για το ζώο”.

Εμείς στέλνουμε όλη τη θετική ενέργεια στο σκυλάκι, να τα καταφέρει να ξεπεράσει αυτή του την περιπέτεια και να βρει και ένα υπέροχο σπίτι να ζήσει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο