Βρέθηκαν 3 τρία σκυλάκια σε φριχτή κατάσταση σε ερημική περιοχή των Μεγάρων

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια μέρα μετά τη διάσωση των δύο κυνηγόσκυλων που βρέθηκαν παρατημένα και εγκλωβισμένα σε φρεάτιο οβρίων υδάτων κυνηγόσκυλα στην Κινέτα άλλο ένα άσχημο περιστατικό συνέβη και πάλι στην περιοχή των Μεγάρων.

Όπως αναφέρει η εθελόντρια Μαρία Αρκομάνη Maria Arkomani ενημερώθηκαν για ένα σκυλάκι που ζει σε ερημική περιοχή των Μεγάρων σε άθλια κατάσταση. Έτσι πήγαν στο σημείο και άρχισαν να ψάχνουν. Αρχικά δεν είδαν κάτι. Όμως κάποια στιγμή είδαν ένα στην κυριολεξία φάντασμα, ένα σκύλο-φάντασμα να τους πλησιάζει διστακτικά. Το ζώο πραγματικά ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Μετά από πολλή ώρα προσπάθειας, κατάφεραν και το έπιασαν. Όμως εκείνη την ώρα πέρασε μπροστά τους άλλο ένα σκυλί- φάντασμα. Και αυτό σε άθλια κατάσταση. Οι εικόνες ήταν αποκαρδιωτικές. Όμως δυστυχώς τα πράγματα ήταν απρόσμενα. Γιατί καθώς ακολουθώντας το δεύτερο σκυλί, εντόπισαν και ένα τρίτο. Στην ίδια άθλια κατάσταση και αυτό. Το συμβάν πραγματικά είναι απίστευτο και πολύ θλιβερό. Τρία πλάσματα αφημένα στη μοίρα τους, μεταξύ ζωής και θανάτου.

Δεν είναι εύκολο, όπως καταλαβαίνουμε, να πιαστούν τρία φοβικά σκυλιά. Αλλά κατάφεραν και τα έπιασαν. Μεταφέρθηκαν στο γιατρό για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Το ένα από αυτά είναι παππούς, 13 ετών και πάνω. Τα άλλα δύο περίπου 5-6. Τα ονόμασαν Νώε, Παππούς και Γούνι.

Η Maria Arkomani αναφέρει για το περιστατικό:

“Αυτά τα πλάσματα έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους και σίγουρα πολύ δύσκολο…

Όποιος θέλει να μας στηρίξει για τις εξετάσεις, θεραπείες και φιλοξενία, παρακαλώ να στείλει μήνυμα για να δοθεί λογαριασμός κτηνιάτρου.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Με εκτίμηση

Η ομάδα

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ – STRAY PULSE

Φιλοζωικό Σωματείο Μεγάρων”

👉🏻Δείτε το πρώτο βίντεο της διάσωσης

👉🏻Δείτε τη στιγμή που εντόπισαν τα άλλα δύο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο