Η ΠΦΠΟ κατήγγειλε και ακύρωσε το χωρίς άδεια Πρωτάθλημα Μορφολογίας Σκύλων

από Μυρτώ Τζώρτζου
Στα ευχάριστα νέα των ημερών είναι η ακύρωση που κατάφερε η Π.Φ.Π.Ο. Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία του διήμερου Πρωταθλήματος Μορφολογίας Σκύλων, το οποίο ήταν προγραμματισμένο από τον ΟΚΑΔΕ- Όμιλος Κυνοφίλων Αγγλικών Δεικτών Ελλάδας.
Μετά από την έφοδο των αρχών στη Θεσσαλονίκη και τη Δράμα σε 5 παράνομους κυνηγο-εκπαιδευτές-εκτροφείς το διήμερο πρωτάθλημα ακυρώθηκε. Ήταν χωρίς άδεια. Μαύρα όλα τα χρήματα που εισέπραξαν και σε όσα έκαναν για την υλοποίηση του πρωταθλήματος αυτού. Οι ευθύνες των συντελεστών είναι ποινικές και διοικητικές.
Δείτε την ανάρτηση της Νατάσας Μπομπολάκη:
Η ΠΦΠΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ!
Για το πιο δυνατό χτύπημα κατά της ασύδοτης παρανομίας των κυνηγών.
🔴🔴🔴🟠🟠🔴🔴🔴
Ακυρώσαμε για πρώτη φορά στα χρονικά το Διήμερο Πρωτάθλημα Μορφολογίας σκύλων, που ήταν προγραμματισμένο μετά φανών και λαμπάδων για χθες και σήμερα στην Αθήνα από τον ΟΚΑΔΕ -Όμιλος Κυνοφίλων Αγγλικών Δεικτών Ελλάδας. Μετά την έφοδο των αρχών στη Θεσσαλονίκη και Δράμα σε 5 παράνομους κυνηγο-εκπαιδευτές-εκτροφείς έχουμε την ακύρωση αυτή.
🔴Παρέμβαση της Κτηνιατρικής και της ΕΛ.ΑΣ χθες μετά τη γραπτή μας καταγγελία σε κτηνιατρική, ΕΛ.ΑΣ και Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Χωρίς άδεια το Πρωτάθλημα Μορφολογίας !!!  Μαύρα όλα τα χρήματα επομένως που εισέπραξαν και όλες οι άλλες ενέργειές τους για την υλοποίηση του πρωταθλήματος. Ποινικές και διοικητικές οι ευθύνες όλων των συντελεστών.
🔴Στη πρώτη φωτογραφία 🔴ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Stelios Petsas συνδιαλεγόμενος επίσημα με τους παράνομους διοργανωτές, πρόεδρο του ΟΚΑΔΕ και πρόεδρο του κυνηγετικού συλλόγου Κορωπίου, για το νομοσχέδιο βεβαίως βεβαίως και για την ακύρωση της υποχρεωτικής στείρωσης.
Για αυτό ξεσηκώθηκαν από άκρο σε άκρο οι κυνηγοί. Και όχι για τα παιδιά τους ρε γαμώτο, που τα λατρεύουν.
🔴Και στη δεύτερη🔴 ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με τον πρόεδρο πάλι του ΟΚΑΔΕ και τον αντιπρόεδρο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας και πρόεδρο και γραμματέα σε άλλες 3 κυνηγετικές οργανώσεις.
🔴Κύριε Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας , Κύριε Στέλιος Πέτσας, σε αυτούς ενδώσατε, στα συμφέροντα αυτών υποκύψατε αμαχητί. Οι ευαισθησίες σας για τα ζώα εξαϋλώθηκαν και το συμφέρον της χώρας υποτάχθηκε στα συμφέροντα των κυκλωμάτων που λυμαίνονται τα ζώα, οι δημόσιες επίσημες εξαγγελίες της Κυβέρνησης έγιναν φύλο και φτερό.
🔴 Επαναφέρετέ τες, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
🔴Αλλάξτε το νομοσχέδιο υπέρ των ζώων και της χώρας, αλλιώς θα μεγαλώσετε και εσείς τη λίστα τόσων και τόσων κυβερνήσεων και υπουργών, χρόνια και χρόνια τώρα που έκαναν μια τρύπα στο νερό και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε με οργή και θλίψη.
#Σύλλογος #Δημοσίων #Υπάλληλων, Παλαιοδήμιοι της κακιάς ώρας ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΟΧΙ ΤΑ ΖΩΑ.
Αυτό είναι το παράνομο εμπόριο και οι παράνομες δραστηριότητες με πολυυυυύ χρήμα.
🔴ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο