Σέρρες: Βρέθηκαν οι κηδεμόνες του σκυλάκου που ήταν μόνος του και χτυπημένος από αυτοκίνητο στο δρόμο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Αίσιο τέλος, όπως μαθαίνουμε, από το Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ, είχε η περιπέτεια ενός σκυλάκου, ο οποίος βρέθηκε μόνος του και χτυπημένος από αυτοκίνητο.
Οι εθελοντές του ΦΟΣ είχαν αναφέρει για το περιστατικό: “Μας ενημέρωσαν πριν από λίγα λεπτά από το κατάστημα Αποστολίδης στην έξοδο των Σερρών προς Καβάλα, για ένα χτυπημένο από αυτοκίνητο σκυλάκι μπροστά ακριβώς από το κατάστημα!! Μην μπορώντας να περιμένουμε, εφόσον το ζώο ήταν αβοήθητο και στη μέση του δρόμου, παρακαλέσαμε τους υπαλλήλους να το μεταφέρουν στην άκρη για να μην ξαναπατηθεί από αυτοκίνητο. Πήγαμε άμεσα, το πήραμε και το μεταφέραμε στον κτηνίατρο. Το σκυλάκι είναι προφανώς ιδιόκτητο, είναι σε σοκ, χτυπήθηκε στο αριστερό πίσω πόδι και εμφανώς κουτσαίνει. Δεν έχει microchip και δεν είναι στειρωμένο! Παρακαλούμε κοινοποιήστε να βρεθεί ο κηδεμόνας του!”
Και με τις κοινοποιήσεις των εθελοντών οι κηδεμόνες του ζώου ευτυχώς βρέθηκαν και το παρέλαβαν. Μπήκε τσιπάκι, που δεν είχε, και βρίσκεται πλέον σπίτι του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο