Εθελοντές κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια σε αδέσποτο γατούλη που νοσηλεύεται με παρεγκεφαλίδα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ο Αντρίκος ήταν ένα από τα πιο καλά και φιλικά γατάκια που φρόντιζαν εθελοντές στο δρόμο. Όμως κάποια στιγμή, στα τέλη Δεκεμβρίου, κατέρρευσε. Σαν κρίση επιληψίας, κινήσεις χωρίς λογική. Το ζώο έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί σε κλινική.
Τον ανέλαβαν οι εθελοντές του σωματείου  ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων.
Μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου άρχισε ο αγώνας των γιατρών να τον επαναφέρουν και να αρχίσουν να ψάχνουν τι ακριβώς του συμβαίνει. Αιματολογικές, βιοχημικές, υπέρηχος, οροθεραπεία. Η διάγνωση; παρεγκεφαλίδα. Η αταξία αυτή είναι μια διαταραχή του νευρικού συστήματος που χαρακτηρίζεται από την ξαφνική έναρξη μειωμένου συντονισμού των μυών.
Ο Αντρίκος πάλεψε. Έφυγε από το κτηνιατρείο και πήγε σε σπίτι εθελόντριας ώστε να συνεχίσει την αγωγή του. Δεκαπέντε μέρες όμως μετά το εξιτήριο, τα πράγματα έγιναν και πάλι άσχημα. Χρειάστηκε επειγόντως να νοσηλευτεί. Πάλι στον ορό.
Οι εθελοντές της ομάδας αναφέρουν ότι θα πάνε ψηλαφώντας πριν κάνουν μαγνητική τομογραφία. Και εύχονται να είναι κάποιο μικρόβιο ώστε οι αντιβιώσεις να το νικήσουν.
Γίνεται έκκληση να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό για τη νοσηλεία του γατούλη, ο οποίος, όπως είπαμε, είχε νοσηλευτεί για πρώτη φορά πριν 15 μέρες.
Ακόμα και λίγα ευρώ είναι πολύ σημαντικά για το Σωματείο που φροντίζει και περιθάλπει πολλά ζώα. 👇
 ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων.
👉 Ο επίσημος & φορολογικά ελεγμένος Τραπεζικός λογαριασμός είναι στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
Δικαιούχος : «Φίλοι ζώων & ανθρώπων»
5067-063185-715
Iban: GR50 0172 0670 0050 6706 3185715
Bic: PIRBGRAA
Αιτιολογία: Α ν τ ρ ί κ ο ς
PAYPAL: filoizoon@yahoo.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο