Ο Λευτέρης είχε χάσει τον κηδεμόνα του και ζούσε μόνιμα σε κλουβί- Δείτε τον πλέον ευτυχισμένο στο νέο του σπίτι

από Μυρτώ Τζώρτζου
Σήμερα θα σας μιλήσουμε για έναν σκυλάκο που είχαμε ξαναγράψει για αυτόν στο παρελθόν. Τον Λευτέρη. Ένα πλάσμα που βασανίστηκε πολύ αλλά τώρα τα νέα για αυτόν είναι υπέροχα. Και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας.
Ο Λευτέρης ζούσε για πολύ καιρό σε ένα κλουβί στο Λουτράκι. Σε φυλακή. Ο κηδεμόνας του αρρώστησε και έφυγε από τη ζωή. Και έμεινε μόνος του. Τον έβαλαν λοιπόν να ζει για καιρό σε κλουβί. Μέσα στις ακαθαρσίες του. Έρμαιο στις καιρικές συνθήκες και στην απόλυτη μοναξιά. Η θλίψη του ήταν τεράστια. Ένα ζώο που είχε ζωή, να χάνει σιγά σιγά την όρεξή του για τα πάντα.
Στάθηκε όμως τυχερός γιατί υπήρξαν άνθρωποι που τον λυπήθηκαν και θέλησαν να τον βοηθήσουν να βγει από το κλουβί. Στήθηκε μια ανθρώπινη αλυσίδα διάσωσης από τους Afrodith Frida Filozwiko Profil (απελευθέρωση), Ioannis LekkasGeorgia Monastiridou Γιωργος Ινδιανος Ελενα Καλενδριανού (μεταφορά-pet taxi) Nikiforos Orfanakos (-φιλοξενία) (https://www.facebook.com/orfanakos.nikiforos.5) και Γιώργος Μαντζουράνης, ο εκπαιδευτής που τον ανέλαβε.
Ο σκυλάκος βγήκε από το κλουβί και ήρθε Αθήνα. Το πρώτο βήμα είχε γίνει. Το επόμενο ήταν η υιοθεσία. Κάτι που, όπως ξέρουμε, δεν είναι και πολύ εύκολο στην περίπτωση των μεγάλων σε μέγεθος σκυλιών. Έγιναν αναρτήσεις, κοινοποιήσεις αλλά τίποτα.
Έχουμε όμως ξαναπεί. Η δύναμη των εθελοντών κάνει θαύματα. Και σήμερα τα νέα είναι ανέλπιστα καλά καθώς μαθαίνουμε από την Georgia Monastiridou ότι το υπέροχο αλλά ταλαιπωρημένο αυτό πλάσμα βρίσκεται πλέον σε μόνιμο σπίτι. Ναι, ο Λευτέρης υιοθετήθηκε. Κάποιος άνθρωπος, η Ντίνα, θέλησε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και να τον κάνει ευτυχισμένο. Και, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, η νέα του ζωή του αρέσει πολύ.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com
Όλη του η ζωή ήταν ένα κλουβί

 

👀 Όταν ζούσε στο κλουβί και τον ανέλαβαν οι εθελοντές
👁‍🗨 Αυτή ήταν η ζωή του 
👀 Εκπαιδεύοντας τον όμορφο Λευτέρη 1
👀 Εκπαιδεύοντας τον όμορφο Λευτέρη 2

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο