Γυναίκα ισχυρίζεται ότι είδε το φάντασμα του νεκρού της σκύλου

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η 40χρονη Kimberley Pearce από τη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών αναγκάστηκε πριν από λίγο καιρό να κάνει ευθανασία στο αγαπημένο της κατοικίδιο, ένα επανιέλ με το όνομα Sadie. Η Sadie, 12 ετών, ήταν πολύ άρρωστη. Έτσι η ευθανασία ήταν μονόδρομος. Λίγους μήνες μετά η Pearce υιοθέτησε άλλο σκυλάκι, την Bella, και θέλησε να το απαθανατίσει με την κάμερά της.

Τράβηξε ένα μικρό βιντεάκι και πήγε να το δείξει σε μια φίλη της. Tην ώρα που οι δυο γυναίκες έβλεπαν το βίντεο, εμφανίστηκε στην οθόνη κάτι σαν σκιά. Η Pearce σοκαρίστηκε και είπε ότι είναι η Sadie, η οποία “ήρθε” στο βίντεο για να της πει ότι τη συγχωρεί που της έκανε ευθανασία. Όσο και αν φαίνεται τρελό, η ιστορία της κάνει εδώ και λίγες μέρες το γύρο του διαδικτύου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που της ζήτησαν συνέντευξη.

“Πραγματικά σοκαρίστηκα. Βγήκα έξω και ξέσπασα σε κλάματα. Εγώ είχα υπογράψει για να γίνει ευθανασία. Μετά όμως χαμογέλασα και σκέφτηκα ότι η Sadie με είχε συγχωρήσει. Αυτό ήταν ένα σημάδι της. Μπορείτε να το δείτε στο βίντεο. Μια σκιά λευκή και καφέ, σαν τα χρώματα της Sadie. Ήρθε να μου πει, εντάξει μαμά, είμαι εδώ και θα σε περιμένω. Δεν πιστεύω ότι θα εμφανιστεί ξανά.”, λέει στην εφημερίδα “The Mirror”. Δείτε το επίμαχο βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=yBgctVs5U7Y

nn pay-ghost-dog-forgives-owner pay-ghost-dog-forgives-owner-jpgeee ttt

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο