Ο 8χρονος που ήθελε να πουλήσει τα παιχνίδια του για να σώσει ένα σκύλο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ιστορία κάνει αυτές τις μέρες το γύρο του διαδικτύου αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την τρυφερή και υπέροχη σχέση που μπορεί να έχει ένα παιδί με ένα ζωάκι.

Ο 9χρονος Mauco Aveiro από την Αργεντινή έπαιζε με τον αδερφό του στο δρόμο. Κάποια στιγμή τους πλησίασε ένα αδέσποτο σκυλάκι με σπασμένο πόδι. Ο Mauco κουβάλησε το σκυλί στο σπίτι. Η μητέρα του αρχικά αντέδρασε λέγοντας του πως δεν είναι εύκολο να συντηρήσουν και να θεραπεύσουν τον σκύλο. Ο μικρός όμως είχε τη λύση. Είπε πως θα πουλήσει τα αγαπημένα του παιχνίδια, μεταξύ αυτών το αγαπημένο του skateboard, για να καλύψει τα έξοδα του κτηνιάτρου. Η απόφαση του Mauco συγκίνησε την μητέρα του που έγραψε ένα post στα social media. Άγνωστοι άνθρωποι άρχισαν να προσφέρουν χρήματα στην οικογένεια.

Τελικά ο μικρός δεν χρειάστηκε να πουλήσει το skateboard και ο σκύλος του – τον ονόμασε Rocco – έκανε την επέμβαση στο πόδι και ζει χαρούμενος με την νέα του οικογένεια.  “Ο Rocco έχει αρχίσει και τρέχει. Όχι γρήγορα αλλά τρέχει. Και ο Mauco είναι πολύ ευτυχισμένος” λέει περήφανη η μητέρα του μικρού.

11-29-16-boy-tries-to-sell-skateboard-to-get-a-street-dog-medical-attention1-590x411 11-29-16-boy-tries-to-sell-skateboard-to-get-a-street-dog-medical-attention5-590x332 11-29-16-boy-tries-to-sell-skateboard-to-get-a-street-dog-medical-attention6-590x424 11-29-16-boy-tries-to-sell-skateboard-to-get-a-street-dog-medical-attention7

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο