10 πράγματα για το σκύλο σας που δεν φαντάζεστε ότι υπάρχουν

από Μυρτώ Τζώρτζου

Αν νομίζετε ότι με τα λουριά, κολάρα, μπολάκια, ρουχαλάκια, παιχνίδια έχετε πάρει τα πάντα στο σκύλο σας και έχετε κλείσει ως σκυλογονιός, είστε τελείως γελασμένοι. Υπάρχουν και άλλα που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι υπάρχουν. Και όμως υπάρχουν. Το petpet.news έψαξε στο Amazon.com και ανακάλυψε 10 απίστευτα πράγματα που ξεπερνούν τη φαντασία.

Doggie Treadmill, διάδρομος γυμναστικής

Ο διάδρομος αυτός είναι μια καλή λύση για κρύες και βροχερές μέρες αλλά και μέρες που βαριόμαστε να πάμε το σκύλο μας βόλτα. Είναι σχεδιασμένος ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, με τις ανάλογες ταχύτητες και ειδικά προγράμματα, μεταξύ αυτών και ένα για χάσιμο βάρος.

Φορητή αιώρα για γάτες

 

Η αιώρα αυτή προσαρμόζεται παντού και έτσι έχετε μαζί σας όλη την ώρα τη γατούλα σας. Είναι κατάλληλη επίσης και για πολύ μικρά σκυλάκια, χάμστερ, κουνέλια και φέρετ.

Σακίδιο ώμου για κατοικίδια

Αυτό το σακίδιο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο εξωτερικό γιατί βοηθάει στη μεταφορά του ζώου, χωρίς να κινδυνεύει να χαθεί.

FitBark Dog Activity Monitor, συσκευή ενδοεπικοινωνίας

Καταγράφει και δείχνει τις δραστηριότητες του ζώου σας όταν λείπετε από το σπίτι. Επίσης ειδοποιεί τον κηδεμόνα αν καταγράψει κάποια ασυνήθιστη δραστηριότητα και οτιδήποτε διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

The Kitty Roo, φούτερ με ειδικό χώρο για τη γατούλα σας 

Αυτό και αν είναι πρωτότυπο. Θα νιώθετε σαν τα καγκουρό που κουβαλούν μαζί τους τα μικρά τους. Πάντως ό,τι και να πείτε, είναι κάτι διαφορετικό.

The flashlight, φακός με φωτισμό led για να βλέπετε αυτά που δε φαίνονται με γυμνό μάτι

Πόσες φορές σας μύρισε κάτι από το κατοικίδιό σας και δεν ξέρετε από πού έρχεται αυτή η μυρουδιά; Με αυτόν το φακό δεν θα σας ξεφεύγει τίποτα ακόμα και αν κάτι έχει στεγνώσει.

Κουδούνι σκύλου

Πόσες φορές δεν έχει πάει ο σκύλος σας στην πόρτα θέλοντας να βγει έξω για την ανάγκη του και εσείς ήσασταν σε άλλο δωμάτιο και δεν το καταλάβατε αμέσως; Πόσες φορές δεν άρχισε να γαβγίζει ή να γρατσουνάει ενοχλητικά την πόρτα για αυτό; Σώστε τα αυτιά σας αλλά και το σκύλο σας με αυτό το ειδικό κουδούνι. Το βάζετε δίπλα στην πόρτα και τον εκπαιδεύετε να το χτυπάει όταν θέλει να βγει έξω.

Ομπρέλα σκύλου

Για  βόλτες στη βροχή χωρίς μουσκέματα και τα σχετικά. Μπαίνει σε λουράκι στην πλάτη και είναι και είναι πολύ πρωτότυπη. Όλοι θα θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Συσκευή νερού

Για να έχει ανά πάσα στιγμή νερό. Πολλά σκυλιά, ειδικά σε μικρή ηλικία, τρελαίνονται να χύνουν το νερό έξω από το μπολάκι τους. Με αυτή τη συσκευή δεν θα έχετε τέτοιο θέμα. Βέβαια και εδώ μπορεί για παιχνίδι να την πατάει συνέχεια. Η βρύση όμως έχει ατελείωτο νερό. Επιπλέον κάποια στιγμή θα κουραστεί και θα βαρεθεί να το πατάει για παιχνίδι και θα το χρησιμοποιεί μόνο όταν θα θέλει να πιει.

The Pet Peek, παραθυράκι στο φράχτη του κήπου

Για να μην τον τρώει η περιέργεια τι υπάρχει πίσω από το φράχτη, εγκαταστήστε το παραθυράκι αυτό στο φράχτη ή σε οποιαδήποτε σκληρή επιφάνεια και αφήστε τον να κοιτάζει με τις ώρες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο