Καλλιτέχνιδα από την Ιαπωνία φτιάχνει τις πιο ωραίες γατο- τσάντες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Και ποιος δεν αγαπάει τις γάτες; Αυτά τα φουντωτά, ζεστά, μαλλιαρά τετράποδα, με τη μοναδική προσωπικότητα και τον παράξενο αλλά ενδιαφέροντα χαρακτήρα; Που ακόμα και σε βίντεο να τις δούμε, μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Αν είστε και εσείς θαυμαστής αυτών των ζώων και γυναίκα, τότε η Pico Miho είναι ο άνθρωπός σας. Η Miho ή nekoseisaku_pico, όπως είναι στο Instagram, είναι καλλιτέχνιδα από την Ιαπωνία, η οποία κατασκευάζει μικρά έργα τέχνης. Κατασκευάζει υπέροχες γατο-τσάντες που πραγματικά τρελαίνεσαι και μόνο που τις βλέπεις.

Η Miho είναι αυτοδίδαχτη αλλά η μεγάλη αγάπη της στις γάτες την οδήγησε στο να φτιάχνει πραγματάκια εμπνευσμένα από αυτές, τις οποίες αγαπούν ιδιαίτερα στην Ιαπωνία. Οι τσάντες δε είναι στο μέγεθος μιας πραγματικής γάτας.

Η κάθε τσάντα αποτελείται από 78 κομμάτια, όλα από ψεύτικη φυσικά γούνα, κάτι που σημαίνει ότι η κάθε δημιουργία της είναι ξεχωριστή και δύσκολη να γίνει. Επίσης η κάθε τσάντα είναι και μοναδική, κάτι που ανεβάζει κατά πολύ την τιμή της, όπου σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει τα 1000 ευρώ. Γάτες είναι αυτές. Το αξίζουν.  https://www.instagram.com/nekoseisaku_pico/

https://picopoconon.cart.fc2.com/

Πηγή: Bored Panda

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο