Υιοθέτησε κακοποιημένο σκυλάκι με ένα μάτι

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης βρέθηκε σήμερα Τετάρτη το πρωί στην εκπομπή “Happy Day” και ο Δημήτρης Παπανώτας «χτύπησε» ευαίσθητη χορδή όταν αναφέρθηκε στους σκύλους. Ο ηθοποιός ήθελε καιρό να πάρει ένα σκυλάκι και σύντομα θα πάρει στο σπίτι του ένα με μια ξεχωριστή ιστορία…

«Χτύπησες ευαίσθητη χορδή γιατί βρήκα ένα σκυλάκι. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη να διαβάσω παραμύθια σε ένα ίδρυμα όπως κάνω κάθε χρόνο. Λίγες μέρες πριν πάω Θεσσαλονίκη, ήμουν με την Τζόυς Ευείδη που είναι μεγάλη σκυλομάνα και γατομάνα, σπουδαίος άνθρωπος δηλαδή.

Της έχω πει κατά καιρούς θέλω να πάρω ένα σκύλο, μου λέει εσύ δεν είσαι για σκύλους, θα σου αλλάξει τη ζωή, είσαι εγωιστής. Κι εγώ έλεγα «θέλω, θέλω». Κάποια στιγμή βλέπω στο Facebook ένα σκυλάκι με ένα μάτι κι αρχίζω να ρωτάω την κοπέλα που το είχε αναλάβει. Μου είπε ότι το βρήκαν με ένα καρφί στο μάτι. Ότι ξέρουν ποιος γείτονας είναι. Ο σκύλος είναι 2-3 ετών 20 κιλά. Αλλά μου λέει είμαστε Θεσσαλονίκη.

Και λέω αυτό μάλλον είναι οιωνός γιατί θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη. Και πάω και τον βλέπω, τον αγάπησα, τον πόνεσα. Τώρα συνέρχεται από τη στείρωση και την ερλιχίωση και θα ανέβω με αυτοκίνητο με μεγάλο κόστος γιατί δεν θέλω να τον ταλαιπωρήσω στο αεροπλάνο» ανέφερε ο Χρήστος Σιμαρδάνης.

https://www.youtube.com/watch?v=FePVRveO8SY

Πηγή: http://www.zappit.gr/

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο