Χάρισε σε χορευτή το σκύλο του και εκείνος ανακάλυψε ότι είναι άρρωστος και χρειάζεται χρήματα για να γίνει καλά

από Μυρτώ Τζώρτζου

Οι ιστορίες που έχουν πρωταγωνιστή το διάσημο Καναδό τραγουδιστή Justin Bieber δεν έχουν τέλος. Καθημερινά ο tabloid Τύπος δημοσιεύει και ένα νέο του κατόρθωμα. Το τελευταίο μάλιστα έχει να κάνει με τον αγαπημένο του σκύλο, Todd, ράτσας Chow Chow, τον οποίο ο 22χρονος τραγουδιστής παρουσίασε στους fans του με καμάρι μέσω των Social Media τον Αύγουστο που μας πέρασε.

Λίγους μήνες μετά τον ερχομό του Todd στο σπίτι του star, ο Bieber αποφάσισε να τον δώσει λόγω των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεών του καθώς δεν θα είχε το χρόνο να τον φροντίσει. Αυτή ήταν η εκδοχή του τραγουδιστή. Γιατί οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεών του είπαν κάτι άλλο. Ότι ο σκύλος δεν τα πήγαινε καλά με το άλλο σκυλάκι του, το ράτσας Yorkshire terrier, και έτσι έπρεπε να δοθεί.

Ο Todd δόθηκε στον χορευτή C.J.Salvador, ο οποίος συνεργάζεται συχνά με τον τραγουδιστή. Λίγες μέρες μετά οι γονείς του Salvador πήγαν το σκύλο για στείρωση στον κτηνίατρο όπου ανακάλυψαν ότι το 7 μηνών ζώο πάσχει από μια εκ γενετής δυσπλασία στους γοφούς που το καθιστούν αδύνατο να περπατήσει και να τρέξει.

Οι επιλογές που είχε ο Salvador ήταν δύο. ‘Η να “κοιμήσει” το σκύλο ή να προχωρήσει σε επέμβαση που θα κόστιζε όμως 8 χιλιάδες δολάρια. Προτίμησε το δεύτερο. Αλλά τα χρήματα δεν τα είχε. Χωρίς να απευθυνθεί στον Bieber, ξεκίνησε μέσω διαδικτύου μια καμπάνια για να συγκεντρώσει αυτό το ποσό. Σε λίγες μέρες τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από τον κόσμο που ήθελε να τον βοηθήσει. Για την ιστορία τα περισσότερα χρήματα δόθηκαν από τον γιο του Αμερικανού ηθοποιού Will Smith, Jaden.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bieber εγκαταλείπει κάποιο ζώο του. Το πρώτο που είχε δώσει ήταν η μαϊμού του, Mally, και το δεύτερο το χάμστερ του, τον Pac, το οποίο έδωσε σε συναυλία του σε έναν fan του. Αλλά και ο πατέρας του, ο Jeremy, δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τη φιλοζωία του καθώς τον Δεκέμβριο του 2014 είχε κατηγορηθεί ότι πέταξε το Bulldog του από το δεύτερο όροφο.

Η ιστορία με το άρρωστο Chow Chow έκανε και συνεχίζει να κάνει το γύρο του διαδικτύου, με τον κόσμο να γράφει ιδιαίτερα άσχημα για τον Bieber. Πριν από δυο μέρες ο Salvador ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον πρώην συνεργάτη του γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο Instagram:

“JUST TO CLEAR THE AIR

Todd is a Salvador. My parents adopted him which now gives US the responsibility of taking care of him. I did not ask JB for money because he has nothing to do with the situation. I have had an amazing professional relationship with him for over 5 years and I plan on contributing to his camp for as long as I can.

The breeder did not notify anyone or was oblivious to the fact that Todd was born with this birth defect. My family found out about his condition when they took him in for a check up before they had him neutered.

It really troubles me how the media can make a beautiful and inspiring situation into a petty story to make someone else look bad. My parents and I are extremely grateful to everyone who supported with Todds fundraising”.

Το αν ο Salvador λέει αλήθεια ή δημοσιεύει το παραπάνω για να μη χαλάσει τις σχέσεις του με τον Bieber είναι μάλλον κάτι που δεν θα το μάθουμε ποτέ. Οι κακές γλώσσες πάντως πιστεύουν το δεύτερο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο