Ο μυστικός γάμος, η υιοθεσία ενός αδέσποτου και τα νέα της σχέδια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Παντρεύτηκαν κρυφά το Δεκέμβριο που μας πέρασε, σε μια τελετή στην Byron Bay της Αυστραλίας. Και πριν από μερικές μέρες η οικογένειά τους μεγάλωσε καθώς υιοθέτησαν ένα μικρό σκυλάκι. Πρόβα μωρού; Μπορεί. Ο λόγος για την Αυστραλέζα ηθοποιό Margot Robbie, η οποία έγινε γνωστή από την ταινία του Martin Scorsese” The Wolf of Wall Street”, και το σύζυγό της Tom Ackerley, οι οποίοι εμφάνισαν το νέο μέλος μέσω Instagram. Το μικρό σκυλάκι ονομάζεται Boo Radley και πρόκειται για πρώην αδέσποτο.

Το ζευγάρι είναι εδώ και τρία χρόνια μαζί και κάνει τα πάντα ώστε να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η επιβεβαίωση μάλιστα του γάμου του έγινε λίγες μέρες μετά με μια φωτογραφία που ανέβασε η 26χρονη στο Instagram στην οποία δείχνει το πανάκριβο μονόπετρό της.

Όσο για τη νέα της ταινία “I, Tonya”, η όμορφη ηθοποιός θα υποδυθεί την Ολυμπιονίκη του καλλιτεχνικού πατινάζ, Tonya Harding, στο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του αθλήματος, για τις ανάγκες της οποίας θα γίνει αγνώριστη εμφανισιακά.

Η ταινία θα μιλάει για ιστορία της Ολυμπιονίκη Tonya Harding, η οποία λίγο πριν από το αμερικανικό πρωτάθλημα το 1994, θέλησε να βγάλει από τη μέση τη μεγαλύτερή της αντίπαλο, Nancy Kerrigan, φροντίζοντας να τραυματιστεί, αφού της επιτέθηκαν για να της σπάσουν το πόδι. Το σχέδιο της όμως αποκαλύφθηκε και η Harding το πλήρωσε ακριβά με δικαστική καταδίκη και ισόβιο αποκλεισμό.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο