Γνωρίστε τον Rocco που έγινε σταρ επειδή τα οπίσθιά του μοιάζουν με της Kim Kardashian

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο Rocco είναι ένας σκυλάκος δυο ετών, ράτσας Old English Sheepdog (Παλαιός αγγλικός Ποιμενικός), που ζει με τους κηδεμόνες του στο Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών. Αγαπημένες συνήθειές του είναι να τρώει όσο περισσότερο φαγητό γίνεται, να αράζει με τις ώρες σε καναπέδες και καρέκλες και να ενοχλεί τον αδερφό του Whiskey, τον άλλο σκύλο της οικογένειας.

Πρόσφατα ο Rocco πέρασε με επιτυχία το γνωστό διαγωνισμό Canine Good Citizen, που του δίνει την ευκαιρία στο μέλλον να γίνει σκυλί-θεραπείας και να επισκέπτεται ανθρώπους στα νοσοκομεία.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο φουντωτός και ευτραφής σκυλάκος φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού “Modern Dog”, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους φιλόζωους όλου του κόσμου. Το εξώφυλλο αυτό αλλά και ένα βίντεο, στο οποίο ο Rocco προσπαθεί να ανέβει σε μια καρέκλα, τον έκαναν μέσα σε μια μέρα σταρ στα social media. Το βίντεο έγινε αμέσως viral και τα σχόλια των viewers είχαν να κάνουν με τα τροφαντά οπίσθια του Rocco, τα οποία άρχισαν να τα συγκρίνουν με αυτά της Αμερικανίδας τηλεπερσόνα Kim Kardashian. Έτσι ξεκίνησε η ιστορία. Έτσι ο Rocco έγινε σταρ λόγω…προσόντων.

https://www.youtube.com/watch?v=2QZJgjEnTgg

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο