Ο γιος του Σουλτάνου του Μπρουνέι ποζάρει αγκαλιά με τίγρεις που έχει ως κατοικίδια

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το στέμμα του πιο περιζήτητου… βασιλικού εργένη στον κόσμο κατέχει το 10ο παιδί του Σουλτάνου του Μπρουνέι, ο Abdul Mateen, ο οποίος παίρνει τη θέση του δεσμευμένου πλέον πρίγκιπα Harry στις καρδιές των γυναικών του πλανήτη.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου (petpetmag@gmail.com)

Ο 26χρονος Abdul εκτός από πολύ πλούσιος είναι και πολύ δημοφιλής στα social media. Οι πάνω από 450 χιλιάδες followers του παρακολουθούν καθημερινά τη ζωή και τα χόμπι του καθώς φροντίζει να τους ενημερώνει όπως κάνουν και οι σταρ του Hollywood.

Έτσι μαθαίνουμε ότι αγαπάει το ποδόσφαιρο, το πόλο, τις πολεμικές τέχνες, το σκι και το scuba diving. Το παιδί όμως έχει και πτυχία καθώς σπούδασε Διεθνή Πολιτική στο King’s College του Λονδίνου και έκανε τα μάστερ του στη διεθνή διπλωματία. Για αυτό βέβαια που είναι πιο πολύ περήφανος, σύμφωνα με συνέντευξή του στο αντρικό περιοδικό “GQ” της Ταϋλάνδης, δεν είναι άλλο από τη 44 εβδομάδων εκπαίδευσή του στο στρατό, κάτι που ταίριαζε, όπως είπε, στη φυσική αλλά πνευματική του δύναμη.

Ο πατέρας του Abdul, Hassanal Bolkiah, Σουλτάνος του Μπρουνέι είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, με περιουσία που αγγίζει τα 20 δισ. δολάρια. Είναι ιδιοκτήτης 7.000 αυτοκινήτων, που η αξία τους ξεπερνάει τα 5 δισ δολάρια. Διαθέτει 600 Rolls Royce, πάνω από 300 Ferrari, 134 Koenigeggs, 11 McLaren κατηγορίας F1, 6 Dauer Porsche και μια σειρά από πολυτελή Jaguar. Επίσης, στην κατοχή του έχει ένα Boeing 747-400 και ένα Airbus 340-200. Όμως ο Abdul θα πει: “Οι γονείς μου με ανέθρεψαν να έχω το μυαλό στο κεφάλι μου και να είμαι προσγειωμένος. Είμαι απλός, γλυκός και αστείος.”

Το “απλός” βέβαια και το “προσγειωμένος” είναι δυο έννοιες σχετικές στη ζωή του 26χρονου. Εκτός από τα αυτοκίνητα που μοιράζεται με τον πατέρα του, ο Abdul έχει και τρέλα με τα κατοικίδια. Όχι όμως μόνο γατούλες και σκυλάκια αλλά και διάφορα εξωτικά ζώα, μεταξύ αυτών τίγρεις, τα οποία έχει ως pet και φωτογραφίζεται αγκαλιά μαζί τους. Ο ίδιος μάλιστα αποκαλεί τον εαυτό του “πατέρα των τίγρεων”. Βέβαια τίγρεις η χώρα του δεν διαθέτει, οπότε είτε τις φέρνει από άλλες χώρες είτε τις μεγαλώνει ο ίδιος.

Το Σουλτανάτο είναι μια μικροσκοπική χώρα της Ασίας στο νησί Βόρνεο, το οποίο συνορεύει με τη Μαλαισία και βρέχεται από τη Νότια Κινεζική Θάλασσα. Με πληθυσμό κάτι λιγότερο από 400 χιλιάδες κατοίκους, το πολίτευμα του κράτους είναι το Συνταγματικό Σουλτανάτο. Διαθέτει μεγάλα αποθέματα πετρελαίου και σημαντική ξενοδοχειακή υποδομή.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο