Γνωρίστε το μεγαλύτερο -και πολύ όμορφο- λάτρη σκύλων στον κόσμο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο Ryan Anderson είναι ένας άντρας που ζει στην Αυστραλία, εργάζεται ως επιθεωρητής ευζωίας ζώων στην οργάνωση RSPCA (Royal Society for Prevention of Cruelty to Animals) και αποκαλεί τον εαυτό του ως “το μεγαλύτερο λάτρη των σκύλων στον κόσμο”. Στον ελεύθερο χρόνο του συνεχίζει να ασχολείται με τα σκυλιά τα οποία λατρεύει ως εθελοντής σε φιλοζωικές. Επίσης συχνά φιλοξενεί ζώα στο σπίτι του μέχρι να τους βρει σπίτι. Το μότο του; “Ζω και αναπνέω για τους σκύλους”.

Ο ίδιος έχει δυο ζωάκια, ένα σκύλο ράτσας Rottweiler, τον Goose, μια γάτα, τον Krumm και ένα μωρό σκυλάκι, ράτσας Pitbull που υιοθέτησε πρόσφατα. “Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι όταν φιλοξενώ σκυλάκια ή γατάκια από το τοπικό καταφύγιο. Στενοχωριέμαι όταν φεύγουν από το σπίτι μου έχοντας βρει υιοθεσία αλλά σκέφτομαι ότι αυτό είναι για καλό, καθώς τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή”, θα πει ο ίδιος.

Και όσο για τα σχέδιά του; Ο Ryan θα πει: “Το όνειρό μου είναι να δημιουργήσω κάποια στιγμή στο μέλλον έναν οργανισμό με σκοπό τις διασώσεις σκύλων και τις υιοθεσίες. Και επίσης να φτιάξω μια φάρμα όπου θα ζουν εκεί σκυλιά από διασώσεις. Τα “δεύτερο χέρι” σκυλιά γίνονται κατοικίδια πρώτης τάξης”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο