Καλεί τους Γάλλους να καταψηφίσουν τον Macron

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τη στήριξή της στο πρόσωπο της 48χρονης Marine Le Pen έχει δείξει εδώ και καιρό η Γαλλίδα σταρ Brigitte Bardot προτρέποντας τους συμπολίτες της να μη επιτρέψουν στις εκλογές να κερδίσει ο Emmanuel Macron.  Σύμφωνα με τη γνωστή ηθοποιό ο Macron “στερείται παντελώς συμπόνοιας όπως δείχνει η ψυχρότητα του παγωμένου σαν ατσάλι βλέμματός του”.

Η γνωστή ηθοποιός έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter: “Καλώ αυτούς που αγαπούν και σέβονται τα ζώα να μην ψηφίσουν Macron! Ενώ τα σκάνδαλα πολλαπλασιάζονται, o Macron τάσσεται στο πλευρό των εκτροφέων και των κυνηγών, ενάντια στις οργανώσεις προστασίας των ζώων που αγωνίζονται με δυσκολία απέναντι στα λόμπι τα οποία φαίνεται ότι διαθέτουν εξουσία επάνω του», υποστηρίζει η Bardot που, στα 82 της πλέον, ζει απομονωμένη στο Σεν Τροπέ, στη νότια Γαλλία.

Και συνεχίζει: “Η περιφρόνηση που δείχνει στα βάσανα των ζώων συνοψίζει την παντελή έλλειψη συμπόνιας που αποδεικνύεται από την ψυχρότητα του παγωμένου σαν ατσάλι βλέμματός του», συνεχίζει αναφερόμενη στον πρώην υπουργό Οικονομίας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο