Gisele και Vivian: Οι αγαπημένες καουμπόισσες του Tom Brady

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δύσκολα βρίσκει κανείς αγαπημένο ζευγάρι στο Hollywood. Και όσα είναι αγαπημένα κάποια στιγμή παύουν να είναι. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις φυσικά. Ελάχιστες βέβαια αλλά υπάρχουν. Μια από αυτές είναι του μοντέλου από τη Βραζιλία Gisele Bundchen και του Καλιφορνέζου ποδοσφαιριστή άντρα της Tom Brady, οι οποίοι είναι μαζί πάνω από 10 χρόνια, χωρίς να έχουν γίνει πρωτοσέλιδο-ακόμα βέβαια- στον tabloid Tύπο.

Ο 39χρονος Brady αρκετές φορές έχει εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό του στην 36χρονη Gisele, κάτι που επίσης είναι σπάνιο. Αυτές τις μέρες ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τη λεζάντα “Αγαπώ αυτές τις καουμπόισσες”, αναφερόμενος στα πρόσωπα της φωτογραφίας, που ήταν η σύζυγός του και η τετράχρονη κόρη τους Vivian. Οι δυο κυρίες έκαναν ιππασία σε μια παραλία, χωρίς βέβαια τα καπέλα των καουμπόηδων.

Ο Brady και η Gisele γνωρίστηκαν σε blind date τον Δεκέμβριο του 2006. Τρία χρόνια μετά στις 26 Φεβρουαρίου 2009 παντρεύτηκαν σε καθολική εκκλησία της Santa Monica στην Καλιφόρνια. Τον Δεκέμβριο του 2009 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Benjamin Rein, και τον Δεκέμβριο του 2012 η κόρη τους Vivian Lake.

O Brady είναι εδώ και 16 χρόνια φίλος του Αμερικανού Προέδρου Donald Trump. Δημοσιεύματα τον θέλουν να κατεβαίνει και ο ίδιος στην πολιτική κάτι που έχει διαψεύσει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο