Πέθανε ο αγαπημένος του σκύλος Arthur, που ήταν… κουμπάρος στο γάμο του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τον αποκαλούσε ως τον καλύτερο και πιο πιστό του φίλο και συχνά ταξίδευαν μαζί. Τον έπαιρνε στα εστιατόρια που σύχναζε και του έκανε όλα τα χατίρια. Ο λόγος για τον Arthur, τον αγαπημένο σκύλο του Elton John, ένα αγγλικό κοκεράκι επανιέλ, το οποίο έφυγε από τη ζωή αυτές τις μέρες σε ηλικία 14 χρόνων.

Ο 70χρονος καλλιτέχνης μοιράστηκε τη δυσάρεστη είδηση με τους fans του στο σόου του στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών παίζοντας το “Don’t Let The Sun Go Down on Me”, το οποίο και του αφιέρωσε.

Ο Arthur, ο οποίος δόθηκε στον Elton John ως δώρο στα 56α γενέθλιά του, το 2003, ήταν κουμπάρος στο γάμο του με τον David Furnish το 2014.

Μια μέρα πριν ο Elton John, κατά τη διάρκεια και πάλι συναυλίας στο Λας Βέγκας, έφτασε στο σημείο να νευριάσει και να φύγει εκνευρισμένος από τη σκηνή λόγω κάποιου θαυμαστή του.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται να ξεσπά εκνευρισμένος σε κάποιους από τους θαυμαστές του που είχαν “περικυκλώσει” το πιάνο του ενώ εκείνος τραγουδούσε. Δύο από αυτούς προσπάθησαν να τον αγγίξουν κάτι που τον εξόργισε και αποχώρησε από τη σκηνή.

Έπειτα από λίγη ώρα, επέστρεψε, κάθισε ξανά στο πιάνο και απευθυνόμενος στους θαυμαστές του είπε: “Δεν θα ανεβείτε ξανά στη σκηνή όταν παίζω το Saturday Night. Τα σκατ@@@τε”.

Ο Elton John, o οποίος έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους στην καριέρα του, ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί μετά από μία περιοδεία που θα κρατήσει 3 χρόνια και θα αποτελείται από 300 περίπου συναυλίες αρχής γενομένης από τις 8 Σεπτεμβρίου.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο