Το φόρεμα-υπερπαραγωγή-της Salma Hayek έχει ένα μικρό μυστικό

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δόξες έζησε για άλλη μια χρονιά το κόκκινο χαλί του Met Gala στη Νέα Υόρκη, καθώς οι περισσότεροι σταρ ήρθαν φέτος φορώντας ρούχα-υπερπαραγωγές. Μια από τις εμφανίσεις που προκάλεσε ερωτηματικά και έγιναν αρκετές συζητήσεις ήταν αυτή της ηθοποιού Salma Hayek, η οποία φόρεσε ένα ρούχο που έκρυβε ένα μυστικό.

H 51χρονη σταρ, η οποία γεννήθηκε στο Μεξικό, επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα από τον οίκο Αltuzarra όπου στο μέρος της φούστας υπήρχαν διάφορα ζώα, μεταξύ αυτών και ένα πορτρέτο που απεικόνιζε έναν από τους σκύλους της, της Diva.

Το μυστήριο έλυσε ο ίδιος ο δημιουργός του ρούχου, Joseph Altuzarra, λέγοντας: “Σκεφτόμουν αρκετά το φόρεμα που θα φορούσε η Salma στο φετινό Met Gala καθώς το θέμα ήταν Heavenly Bodies (ουράνια, παραδεισένια σώματα). Ήθελα το ρούχο να δείχνει και το χαρακτήρα της, ποια είναι. Η Salma λατρεύει τα ζώα. Αυτό με έκανε να σκεφτώ τον πίνακα ζωγραφικής του 1617 το “Ο Κήπος της Εδέμ”.

Η Hayek είναι γνωστό ότι έχει σώσει και υιοθετήσει πολλά ζώα, μεταξύ αυτών και πολλά σκυλιά, γάτες, παπαγάλους, αλπακά και κουνέλια. Συχνά μάλιστα εμφανίζεται αγκαλιά με κάποιο από αυτά στη σελίδα της στο Instagram. Είναι επίσης και υπέρμαχος των υιοθετημένων ζώων από καταφύγια και συχνά παρακινεί τον κόσμο να μην αγοράσει ζωάκι αλλά να βρει κάποιο που έχει ανάγκη.

“Έτσι ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω στην ιδέα αυτή, βασιζόμενοι στο γνωστό πίνακα. Εκτός από το σκύλο αυτό, στο φόρεμα είναι και οι παπαγάλοι της που επίσης λατρεύει. Το φόρεμα χρειάστηκε περισσότερο από 3 εβδομάδες να γίνει”, θα συμπληρώσει ο σχεδιαστής.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο