Elizabeth Hurley: Κέρδισε το δικαστήριο με τον κούριερ που χτύπησε το σκύλο της

από Μυρτώ Τζώρτζου

Τη δικαστική διαμάχη κέρδισε η γνωστή Βρετανίδα ηθοποιός Elizabeth Hurley έναντι του κούριερ της εταιρείας Amazon, ο οποίος χτύπησε σοβαρά το σκυλάκο της και του δημιούργησε πολλά προβλήματα υγείας.

Ήταν πριν από 9 μήνες όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που δούλευε ως κούριερ στην Amazon πέρασε από έναν ιδιωτικό δρόμο κοντά στο σπίτι της ηθοποιού με μεγάλη ταχύτητα και χτύπησε το σκύλο της, τον Hector, ένα λαμπραντόρ δυο ετών.

Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που ο σκύλος έσπασε το πόδι του και υπέστη πτώση πνεύμονα. Ο σκύλος επέστρεψε σπίτι μέσα στα αίματα και έπεσε κάτω. Η ηθοποιός και η αδερφή της Katie πίστεψαν ότι θα τον έχαναν. Για καλή του τύχη ο Hector έπεσε σε πολύ καλό κτηνίατρο, ο οποίος του έσωσε τη ζωή.

Ο κούριερ αρνήθηκε την ενοχή του και μαζί με την εταιρεία αρνήθηκαν να αποζημιώσουν τη Hurley. Εκείνη φυσικά δεν το άφησε έτσι και τους πήγε στα δικαστήρια. Η διαμάχη της διήρκησε εννέα μήνες αφού η ηθοποιός ζήτησε να καλύψουν τα έξοδα του κτηνίατρου, τα οποία ανέρχονταν στις 2.200 ευρώ. Η εταιρεία παράδοσης αποδέχτηκε τελικά να αίτημα της Hurley όταν τους απείλησε ότι θα στραφεί δικαστικά εναντίον τους. Και έτσι την αποζημίωσε.

Η Amazon μάλιστα ανέφερε στην ανακοίνωσή της: “Aυτό το περιστατικό δεν αντανακλά τα υψηλά μας πρότυπα για την εξυπηρέτηση των πελατών μας και τη διασφάλιση της πλήρους ικανοποίησής τους”.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο