O Γιώργος Καραμίχος μιλάει για τα αδέσποτα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος εδώ και χρόνια κάνει καριέρα στην Αμερική, πρωταγωνιστεί στο βίντεο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου Καρδίτσας «Διασώζω» που στόχο έχει να αποτρέψει τους κηδεμόνες ζώων συντροφιάς να ζευγαρώνουν τον σκύλο ή τη γάτα τους και ταυτόχρονα να προωθήσει τις υιοθεσίες των αδέσποτων ζώων.

Στο βιντεάκι ο ίδιος λέει: “Τα αδέσποτα ζώα δεν έχουν επιλέξει να ζήσουν ή να γεννηθούν στον δρόμο. Τα αδέσποτα τα δημιουργούμε εμείς, αφήνοντας το κατοικίδιό μας να γεννά ανεξέλεγκτα, εγκαταλείποντας το σκύλο ή τη γάτα μας γιατί δεν είχαμε υπολογίσει τις ευθύνες που έχει ένα κατοικίδιο. Τα αδέσποτα στην Ελλάδα έχουν ξεπεράσει το εκατομμύριο. Δεν χρειάζεται να ζευγαρώσεις το σκύλο ή τη γάτα σου. Πρέπει να μιλήσεις με τον κτηνίατρό σου και να στειρώσει το κατοικίδιό σου».

Το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω» αναφέρει στη σελίδα του στο facebook για τη νέα καμπάνια ενημέρωσης τα εξής: “Ο Γιώργος Καραμίχος, εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός, αγαπά πάρα πολύ και τα ζώα. Ζητήσαμε την ευγενική συμμετοχή του για το Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω» και δεν μας χάλασε το χατίρι. Μας χάρισε ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο αναφέρεται στην στείρωση των ζώων και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς θα πρέπει να ειπωθούν! Τον ευχαριστούμε ολόψυχα. Απολαύστε τον και κυρίως ακούστε τον! Ευχαριστούμε θερμά τον Ηλία Ηλιάδη για το μοντάζ και την δημιουργία του βίντεο http://www.elichord.gr. Κείμενα, επιμέλεια Project: Αγγελική Παναγιωτοπούλου. Το βίντεο δημιουργήθηκε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση προς το Σωματείο «Διασώζω»”.

Φιλοζωικό σωματείο <<Διασώζω>> Καρδίτσας

Ο Γιώργος Καραμίχος εκτός από εξαιρετικός ηθοποιός… αγαπά πάρα πολύ τα ζώα. Ζητήσαμε την ευγενική συμμετοχή του για το φιλοζωικό και πολιτιστικό σωματείο Καρδίτσας <<Διασώζω >> και δεν μας χάλασε το χατίρι. Μας χάρισε ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο αναφέρεται στην στείρωση των ζώων και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς θα πρέπει να ειπωθούν! Τον ευχαριστούμε ολόψυχα. Απολαύστε τον και κυρίως ακούστε τον!Ευχαριστούμε θερμά τον Ηλία Ηλιάδη για το μοντάζ και την δημιουργία του βίντεοhttp://www.elichord.grΚείμενα, επιμέλεια Project : Αγγελική ΠαναγιωτοπούλουΤο βίντεο δημιουργήθηκε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση προς το Σωματείο <<Διασώζω >>Yorgos Karamihos is an exceptional actor who loves animals . We asked for his help and he didn’t let us down. He created this wonderful video about animal neutering in which he talks about some major issues in the way things must be told! We thank him wholeheartedly. Enjoy and most importantly listen to him! Special thanks to Ilias Iliadis for the production of the video.http://www.elichord.gr Script, project supervision: Angeliki Panagiotopoulou The video was made with no financial charges towards the Diasozo animal rescue team.

Δημοσιεύτηκε από Διασώζω – φιλοζωικό σωματείο Καρδίτσας στις Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο