Bradley Cooper: Πρωταγωνιστεί με το σκύλο του στην ταινία “A Star Is Born”

από Μυρτώ Τζώρτζου

“Αγαπάω τα σκυλιά. Ήθελα στην ταινία να έχω μια τέτοια σχέση με ένα σκύλο. Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι δεν έχει παιδιά αλλά έχει ένα σκύλο που ήθελα να είναι μέρος της ιστορίας του”, θα πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “People” ο Αμερικανός ηθοποιός Bradley Cooper για τη νέα ταινία “A Star Is Born”, στην οποία εκτός από πρωταγωνιστής είναι κσι σκηνοθέτης αλλά και παραγωγός. Συμπρωταγωνίστριά του δε είναι η τραγουδίστρια Lady Gaga.

Ο σκυλάκος του έργου δεν είναι ένας απλός σκύλος αλλά ο σκύλος του ηθοποιού, ο πανέμορφος Charlie, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Και ήθελε να τον έχει μαζί του στην ταινία. Ο ηθοποιός θα πει γελώντας: “Δεν μπορούσα να έχω άλλο σκύλο γιατί ήθελα να φανεί αυτή η ιδιαίτερη σχέση. Βέβαια μετά την ταινία την έχει δει κάποιος. Έχει ατζέντη και δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά μου. Και όταν είμαστε μαζί φεύγει μακριά μόνος του εκτός και αν έχω φαγητό”.

Ο Charlie πήρε το όνομα του πατέρα του Cooper που δεν ζει πια. Εκτός από αυτόν ο ηθοποιός και η γυναίκα του Irina Shayk, τοπ μόντελ από τη Ρωσία, έχουν ένα ακόμα σκύλο, ένα Chow Retriever, τη Charlotte. Όλα τα σκυλιά που υιοθετεί ο Cooper είναι πάντα από καταφύγιο.

Σύμφωνα με την υπόθεση της ταινίας, ένας αστέρας του κινηματογράφου (Bradley Cooper) βοηθά μία νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιό (Lady Gaga) να αποκτήσει φήμη, παρόλο που η ηλικία του και το πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει επηρεάζουν αρνητικά την καριέρα του.

Η ταινία είναι το δεύτερο remake της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας «A Star Is Born» (“Ένα Αστέρι Γεννιέται”). Στην αρχική ταινία του 1937 το ρόλο της Lady Gaga είχε παίξει η Judy Garland ενώ στο πρώτο remake, το 1976, η Barbra Streisand.

Η μουσική του έργου είναι καινούργια και η Lady Gaga έχει γράψει ορισμένα νέα τραγούδια μαζί με τους Bradley Cooper, Lukas Nelson, Jason Isbell και τον παραγωγό Mark Ronson. Όλα τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν ζωντανά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο