Mickey Rourke: Ταϊζοντας στο στόμα το σκυλάκο του καρμπονάρα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο σκληρός άντρας που λατρεύει τα μικροσκοπικά σκυλιά. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο χαρακτηρισμός ενός από τους πιο γνωστούς και σκληροτράχηλους ηθοποιούς του Hollywood, του Mickey Rourke. Γιατί είτε τον γουστάρεις είτε όχι, ο 66χρονος πλέον Mickey έχει πολλά πάθη αλλά και μεγάλες αδυναμίες. Μια από αυτές είναι για τα μικρόσωμα σκυλάκια, ράτσας Pomeranian, τα οποία έχει χαρακτηρίσει ως τους καλύτερους φίλους της ζωής του.

Ένα από αυτά, ο Number One, όπως το ονομάζει, τράβηξε αυτές τις μέρες τα βλέμματα πάνω του και οι φωτογραφίες του έκαναν το γύρο του κόσμου. Ο λόγος; Ο περήφανος “μπαμπάς” τον πήρε και πήγαν μαζί για καρμπονάρα σε εστιατόριο του Λος Άντζελες. Ο Number One κάθισε αναπαυτικά σε ειδική θέση για μωρά και ο Rourke παράγγειλε και άρχισε να τον ταϊζει στο στόμα. Η φωτογραφία μάλιστα ανέβηκε στο Instagram του ηθοποιού με τη λεζάντα “Carbonara Day”.

Λεπτομέρεια: Το εστιατόριο, όπως θα δείτε να γράφει πίσω στο τζάμι απαγορεύει τα κατοικίδια εκτός και αν πρόκειται για σκύλους εργασίας ή θεραπείας). Αλλά Mickey Rourke είναι αυτός… όλα επιτρέπονται.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο