Ο ράπερ Snoop Dogg υιοθέτησε το σκυλάκο που εγκατέλειψαν πριν τα Χριστούγεννα σε έρημο δρόμο της Αγγλίας

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η ιστορία του σκυλάκου Snoop, ενός bull terrier, έκανε τις μέρες των Χριστουγέννων το γύρο του διαδικτύου κάνοντας πολλούς να κλάψουν.

Ο Snoopy εγκαταλείφθηκε στις 17 Δεκεμβρίου σε ένα δρόμο του Trentham Staffordshire της Μεγάλης Βρετανίας. Ο ιδιοκτήτης του τον έβγαλε από το αυτοκίνητο, τον πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έτρεξε να φύγει. Ο σκυλάκος τον ακολούθησε τρέχοντας χωρίς φυσικά αποτέλεσμα.

Η στιγμή της εγκατάλειψης καταγράφηκε από βίντεο, το οποίο είδαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο.

Η γνωστή φιλοζωική οργάνωση RSPCA δεν άφησε το σκυλάκο στην τύχη του. Εθελοντές της τον πήραν και τον πήγαν σε ένα από τα καταφύγιά της για να κάνει Χριστούγεννα. Ο Snoop ήταν απίστευτα φιλικός και χαδιάρης και αμέσως έκλεψε τις καρδιές όλων.

Τα τηλέφωνα της φιλοζωικής δεν σταματούν ακόμα και σήμερα να χτυπούν καθώς αμέτρητοι είναι εκείνοι που θέλουν να τον υιοθετήσουν.

Μεταξύ αυτών και ο γνωστός Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg, ο οποίος λατρεύει τα σκυλιά και δεν μπορούσε να αφήσει τον συνονόματό του έτσι. Έτσι αποφάσισε να τον υιοθετήσει λέγοντας: “Πάντα υπάρχει ένα δωμάτιο για έναν ακόμα σκύλο στο σπίτι του Snoop”. Έτσι ο τυχερός τελικά σκύλος όταν θα είναι έτοιμος, θα πετάξει για το ηλιόλουστο Λος Άντζελες και το νέο του σπίτι.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο